Özlem Akçin (Özlem Keşifte) Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?   Özlem Akçin’in Hayatı Hakkında Az Bilinenler

Özlem Akçin, yani internet dünyasında bilinen adı ile Özlem Keşifte Youtube dünyasında dikkat çeken isimlerin arasında yer alıyor. Peki ama Özlem Akçin kimdir? Özlem Akçin nereli ve kaç yaşında? İşte Özlem Akçin’in hayatı ve Özlem Akçin hakkında öne çıkan detaylar.

Youtube dünyada olduğu gibi son yıllarda ülkemizde de rağbet gören ve çokça içerik üretilen bir platform haline geldi. Youtube kadar Youtube'a içerik üretenler de dikkat çekiyor. Özlem Akçin de o içerik üreticilerden biri. Özlem Keşifte ismiyle içeriklerini üreten Akçin, kısa sürede 9ne çıkmayı başardı.

Özlem Akçin son dönemlerde yayınladığı minimalist yaşam videoları ile Youtube dünyasında tüm ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor. Peki kısa sürede büyük kitlelere ulaşan Özlem Akçin kimdir? Ve Özlem Akçin kaç yaşında? En çok merak edilenlerden biri Özlem Akçin nereli? Soruları ve Özlem Akçin’in hayatı hakkında önemli detaylar haberimizin devamında yer alıyor. İşte Özlem Akçin’in biyografisi...


Özlem Akçin Kimdir? Özlem Akçin’in Hayatı!

Özlem Akçin, 11 Ocak 1985 doğumludur. Peki Özlem Akçin nereli? Hakkında az bilgi bulunan Özlem Akçin İstanbul’da doğup büyümüştür. Özlem Akçin sosyal medya hesaplarında Özlem Keşifte olarak tanınıyor. Özlem Akçin YouTube’a ilk videosunu yaklaşık 1 buçuk yıl önce yükledi. İlk başlarda seyahat üzerine içerikler yüklediği kanalına şimdilerde ülkemizde yepyeni bir akım olan tiny house akımı ile ilgili içerikli videolar yüklüyor. Kendisine oldukça sadık bir kitlesi bulunmakta. Özlem Akçin’in eğitim durumu da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında. Akçin, Marmara Üniversitesi Dış Ticaret mezunudur. Ayrıca Üsküdar Üniversitesi Siyaset bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölümüne tam burslu olarak kayıdını yaptırmıştır. Ancak kısa bir süre sonra YouTube içeriklerine daha fazla odaklanabilmek adına bu öğrenimini dondurarak askıya almıştır.

Özlem Keşifte içerikleri kısa sürede yoğun ilgi görürken, farklı sosyal medya platformlarında binlerce takipçiye ulaşıyor. YouTube'da 50 bin abonesi olan Özlen Akçin'in İnstagram'da takipçi sayısı 100 bine yaklaştı. Öte yandan 9zlem Keşifte videoları TikTok'ta da büyük beğeni topluyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

9 Yorum:

  1. Cennet4/08/2021

    İlk defa gordum ablayı

    YanıtlaSil
  2. Tiny akımı ne ki

    YanıtlaSil
  3. Turgut akhan4/08/2021

    Bu gezen insanlara hastayım ya

    YanıtlaSil
  4. Rabia Hanbaba4/08/2021

    Acun Firarda Özlem keşifte sjsjsjssj

    YanıtlaSil
  5. Elif Çetin4/08/2021

    Haberdeki bazı bilgiler yanlış bence çünkü doğum tarihine bakarsan kadın 35 yaşında olması gerekiyor ama bence yaşı yanlış

    YanıtlaSil
  6. Adsız4/08/2021

    Youtuber olanlar dünyanın en şanslı insanları hem çok para kazanıyorlar... hem eğleniyorlar

    YanıtlaSil
  7. Adsız4/08/2021

    Geniş kitle diyorsunuz ama topu topu 48000 abonesi var. Bu ne biçim geniş kitle???

    YanıtlaSil
  8. Yusuf Tekin4/08/2021

    Güzel kadınmışş

    YanıtlaSil
  9. Erdem Gamze4/08/2021

    Tiktokta bulamadım ben

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0