Poco X3 NFC Yorumları Ne Yönde? Poco X3 Sorunları ve Şikayetleri Var mı?

Poco X3 NFC 3000 TL civarı fiyatıyla öne çıkıyor. Pek çok kişi de Poco X3 özelliklerini araştırmaya başladı. En önemlisi de fiyat performans olarak dikkat çeken Poco X3'un sorunları var mı ve kullanıcı yorumları ne yönde sorusu soruluyor. 
 Xiaomi'nin alt markası olarak piyasada önemli derecede ses getiren Poco, bu sene Poco F2 Pro ve Poco X3 NFC ile beğeni toplamaya başladı. Özellikle Poco X3, gerek fiyatı gerekse de özellikleri ile önemli satış rakamlarına ulaştı. Ayrıca her geçen gün düşen fiyatıyla da rekabette ciddi bir yer edinmiş durumda. Poco X3'un işlemcisi ve ekranı diğer rakiplerine göre dikkat çekmeyi başarıyor. Orta segmentte konumlandırılan cihaz şu aralar en çok satan telefonlar arasında. Peki bu denli dikkat çeken Poco X3'ün yorumları ne yönde? Poco X3'ün genel sorunları var mı? İşte merak edilen soruların yanıtı ve cihazın öne çıkan özellikleri. 

POCO X3 NFC'NİN DİKKAT ÇEKEN YORUMLARI 


Her şeyden önce Poco X3'ün en önemli özelliği işlemcisi. Zira SnapDragon 732G işlemci cihazda karşımıza çıkıyor. Android 11 ile kutudan çıkan X3, ekran özellikleriyle de öne çıkmayı başarıyor. 120 Hz ekran tazeleme hızıyla rakiplerine karşı önemli bir avantaja sahip. Yine kamerasıyla iyi sonuçlar sunarken, 5100 mAh pil ile de beğeni topluyor. Yani Poco X3 NFC, 3000 TL'ye dolu dolu geliyor. 


İŞTE POCO X3 YORUMLARI


Poco X3 sorunları var mı? sorusunın çokça sorulduğunu görüyoruz. Öte taraftan Poco X3 alan kullanıcıların yorumları da bir hayli fazla. Bu yorumları tek tek incelediğimizde genel olarak olumlu yorumların çok fazla olduğunu görüyoruz. Bu arada bazı Poco X3 şikayetlerinin telefon arka kapağının ses nedeniyle titrediğini belirttiğini görüyoruz. Ancak bu da bir sorun değil, telefonun özelliğinden kaynaklandığını belirtmek lazım. Poco X3'ün yorumlarında öne çıkan bir diğer detay ise cihazın PUBG için yeterli düzeyde performans sunduğu dile getiriliyor. Yani kısacası çok fazla olan kullanıcı yorumlarının yüzde 99'nun olumlu olduğunu görüyoruz. 3000 TL'lik fiyatıyla dikkat çeken Poco'nun X3 NFC modelinin önerildiğini görüyoruz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Pocox3 vasabda konuşamıyorum çok cızırtı oluyor sildim yeniden yükledim gene aynı güncelleme yaptım iki defa gene aynı ve servisi aradığımda telefonun görmemiz lazım içini açıp bakmamız lazim dediler benim telefon 3ay filan oldu Yeni telefonu neden actiriyorum tamir etiriyorum garantisi varken ben yenisini istiyorum yoksa şikayette bulunucam bana bana bir açıklama yapar misiniz

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0