Girişimci Kadının Parfümleri Sosyal Medya Fenomenlerinin Beğenisini Topladı

Kadın girişimcinin ürettiği parfümler sosyal medya fenomenlerinin ilgi odağı oluyor. Aldığı destekle çok kısa sürede kendi işini kuran Öznur Kapıkıran, Paiva Parfüm markası ile fenomenlerin beğenisini topluyor.
2 çocuk annesi Öznur Kapıkıran, hayalindeki işi yapmak için ilk olarak çeşitli kurs ve eğitimler aldı. Girişimci kadın, aldığı eğitim sonrası hayallerine bir adım daha yaklaştı. Çok kısa sürede kokularıyla dikkat çeken parfümler üreten Öznur Kapıkıran, markasını oluşturdu. 

Kimyasal madde kullanmadan doğal kokulardan ilham alan girişimci kadın, hem erkeklere hem de kadınlara hitap eden kokular geliştiriyor. Öte yandan KOSGEB'ten aldığı destekle işini kuran Öznur Kapıkıran, kendisi gibi girişimci olma hayali olan kadınlara ise bir mesajı var. Kapıkıran, "hayal kurmaktan vazgeçmeyin ve asla pes etmeyin." diyor. 

Girişimci kadın, Paiva Parfüm markasıyla  sosyal medya fenomenlerinin tercihi olmayı başardı. Kokuları beğeni toplayan parfümleri pek çok fenomen tarafından kullanılıyor. Fenomen Nevra Bilem, Paiva Parfümlerinin kalitesini takipçilerine anlatırken, ürünlerin kimyasal içermediğine vurgu yaptı. Ayrıca sosyal medya fenomeni Melikhan Sağlam ise kokuları çok beğendiğini dile getirdi. Girişimci kadının ürettiği parfümler hem fenomenler hem de tüketicilerin beğenisini topluyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0