Oğuzhan Uğur Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli? Oğuzhan Uğur'un Sevgilisi Var mı?

Oğuzhan Uğur, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Birçok kişi Oğuzhan Uğur'u YouTube ile tanısa da aslında Uğur, müzisyen kimliğiyle de tanınan bir isim. Peki Oğuzhan Uğur kimdir?  Oğuzhan Uğur kaç yaşında ve sevgilisi var mı? İşte detaylar.
Oğuzhan uğur kimdir
Oğuzhan Uğur
Sıradan insanların YouTube'a olan ilgisi kadar bilinen, tanınan ünlü isimlerin de ilgisiyle karşılaşıyoruz. Televizyon, magazin ve müzik dünyasının önde gelen isimleri her geçen gün YouTube'a doğru yönünü çeviriyor. Bu,  Amerika Birleşik Devletleri'nde çok hızlı bir biçimde oldu denilebilir. Ve artık Türkiye'deki ünlüler de yavaş yavaş bu platforma içerik üretmeye başladı. Bu ünlülerin başında da Oğuzhan Uğur geliyor. Müzisyen Uğur, çok kısa zamanda büyük bir kitleye ulaşmayı başardı. Babala TV ve Onedio YouTube kanallarında farklı türde içerikleri hazırlayan Oğuzhan Uğur, gün geçtikçe de tanınırlığını ve bilinirliğini arttırmayı devam ediyor. Yakında Babala TV'yi geliştirecek olan Oğuzhan Uğur, aynı zamanda YouTube'da yayın yapan Babala TV'nin kurucusu olarak biliniyor. Tabi bu arada Babala TV, yavaş yavaş büyümeye başladı bile. Geçtiğimiz günlerde Vibio adlı YouTube kanalının sunucusu Pelin Olgun kanala transfer edildi... Peki bu denli büyük kitlelere ulaşmaya başlayan  Oğuzhan Uğur Kimdir? İşte YouTuber Oğuzhan Uğur hakkında merak edilen detaylar.

Oğuzhan Uğur Kimdir? Oğuzhan Uğur'un  Hayatı

Oğuzhan Uğur hakkında paylaşılan bilgilerde; senarist, film yönetmeni ve müzisyen olduğuna yer verilmiş. Tüm bu ünvanlara YouTuber'lığı da eklemek hiçte yanlış olmaz... Peki  Oğuzhan Uğur kaç yaşında? 29 Ocak 1984 yılında Ankara'da dünyaya gelen Uğur, 36 yaşındadır. 2011 yılından bu yana çeşitli alanlarda çalışmalar yapan Oğuzhan Uğur,  çok dinlenen şarkılara imza atmıştır. "Çok Şükür" adını verdiği ilk albümünü de yaklaşık 7 yıl önce yayınlayan Oğuzhan Uğur, Murat Dalkılıç ile  de çalışmalar yapmıştır. Özellikle "Terbiyesizim" adlı şarkısı ile çok ses getiren genç sanatçı, 2017 yılında herhangi bir çalışmaya imza atmadı ve sadece YouTube'a yoğunlaştı. Oğuzhan Uğur  Babala Tv'yi geçtiğimiz yılın son çeyreğinde kurdu. Kısa sürede 1 milyona yaklaşan abone sayısıyla Babala TV, içinde farklı formatlarda programları da barındırıyor. Babala TV'de Mevzular, Olaylar gibi isimlerle yayınlanan video içerikler en az 1 milyon givi bir izleme alıyor. Önümüzdeki günlerde kadrosunda yeni isimler de katacağı belli olan Babala Tv'nin başrolünde Oğuzhan Uğur olacak gibi görünüyor. Her ne kadar Oğuzhan Uğur Onedio ile şu aralar ortak içerik üretse de çok kısa bir süre içinde Babala TV'de farklı yayınlarla izleyici karşısına geçecek.

Yeni gelişmeleri Webmgon''un  FACEBOOK ve TWİTTER  hesaplarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0