Telefonunuz Donuyor ve Hafıza Dolduysa Bu Uygulamayı Çok Seveceksiniz! (Telefon Hafıza Arttırma)

Akıllı telefonların ortak sorunu olarak donma-kasma sorununu gösterebiliriz. Bir süre sonra ortaya çıkan bu problemle beraber telefon hafızasının dolması da baş gösteriyor. Biz de bu haberde telefon hafızasını boşaltan ve donma-kasma sorununu çözen bir uygulamayı paylaşıyoruz.
 telefon hafıza arttırma
Avg
Telefon hafıza arttırma 
Eskiye oranla azalsa da Android telefonlarda donma-kasma sorunu bir süre sonra baş gösterir ve can sıkacak duruma geliyor. Yanı sıra pek çok akıllı telefonda hafıza sorunu da yine ortaya çıktığında kasma donma artış gösterir. Aslında bu iki sorun da dolaylı olarak birbiriyle bağlantılıdır. Eğer ki telefonunuz kısmen eskiyse ve de depolama alanı 32GB ve altındaysa muhtemelen bu sorunları yaşıyor ya da yaşayacaksınız. Biz de bu haberde telefonlardaki donma-kasma sorunu ve hafıza dolu problemini ortadan kaldıran bir uygulamayı paylaşıyoruz. Uygulama, hem çok basit hem de oldukça pratik. Üstelik ücretsiz olarak kullanmamız mümkün. 

AVG Cleaner ile tek tuşla 2 sorundan birden kurtulun!

AVG Antivirüs uygulamasının geliştiricileri tarafından yayınlanan uygulama, telefonda genel bir temizlik yapmakta. Ayrıca AVG Cleaner, gereksiz dosyaları da tamamen ortadan kaldırabiliyor. Uygulamanın diğer temizleme programlarından en büyük avantajı derin temizlik yapması. AVG cleaner ücretsiz oluşuyla ayrıca dikkat çekiyor. Sadece telefonda hafıza arttıran ve gereksiz dosyaları silen program, telefonda yaşanan donma veya kasma sorununu da yüzde 60-70 oranında ortadan kaldırıyor. Play Store'da iyi bir puan alan AVG temizleyici, gayet basit bir kullanıma sahip. Bu arada AVG veya herhangi bir telefon temizleme uygulamasını kullandıktan sonra mutlaka kaldırın.  Zira bu yazılımlar cihazda kaldıkları süre boyunca pili ciddi anlamda tüketiyor. Yapmanız gereken birkaç ayda bir bu tür programları indirip işlemi yaptıktan sonra tekrar kaldırmak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0