Servet Kocakaya'dan 9 Yıl Aradan Sonra 5 Yeni Şarkı!

Sevilen sanatçı Servet Kocakaya, uzun bir aradan sonra yeni albümüyle müzikseverlerin karşısına çıktı. 2 Zazaca, 3 de Türkçe şarkıdan oluşan albümün ilk klibi Hayat Dediğin şarkısına çekildi.
Hayat dediğin
Servet Kocakaya
Halk müziğin sevilen seslerinden Servet Kocakaya, son olarak 2011 yılında "İki Dil Bir Heves" isimli albümünü sevenleriyle buluşturmuştu. Kocakaya, yaklaşık 9 yıl aradan sonra "Hayat Dediğin" isimli 5 şarkılık albümünü yayınladı. Albümde 2 Zazaca, 3 de Türkçe şarkı yer alıyor. "De Mir Vaj" ve Çaye Berbana" adlı iki geleneksel Zaza halk ezgisinin yanı sıra söz ve müziği Servet Kocakaya'ya ait "Hayat", "Leyla" ve "Hayat Dediğin" çalışmaları mart ayının başında müzikseverlerle buluştu.

Öte yandan albüme de adını veren Hayat Dediğin şarkısına klip çekildi. Onur Özçelik'in yönetmenliğinde çekilen klip için Servet Kocakaya,  "Bu şarkı, bu ülkede çocuklarının gidişine tanık, dönüşüne hasret kalan tüm anneler için yazıldı."ifadelerini kullandı. 4 slow, 1 de hareketli şarkının yer aldığı albümün kayıtları Duygu Müzik ve Hayyam Stüdyolarında kaydedildi. 9 yıl sonra gelen Servet Kocakaya'nın yeni albümünün Mastering'ini Burak Ateş üstlenirken, mix ve aranjörlüğnü ise Onur Özçelik gerçekleştirdi.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0