Premium Telefon Üreticisi Tecno Mobile Artık Türkiye'de!

Premium telefon üreticisi Tecno Mobike, yarın Türkiye pazarına giriş yapıyor. Çin'de popüler akıllı telefon markalarının arasında yer alan Tecno, 62 ülkede 21 bin satış noktasıyla hizmet veriyor. Markanın ürettiği cihazlar ise oldukça dikkat çekici.
Tecno mobile türkiye
Tecno
Şu an itibariyle Türkiye pazarında yer alan çok sayıda Çinli telefon üreticisi bulunuyor. Huawei, Xiaomi, Oppo, Honor, Realme, Meizu ve TLC'nin yanı sıra bir marka daha resmen ülkeye giriş yapıyor. Tecno Mobile, yaptığı açıklamayla Türkiye'de ürünlerini satışa sunacağını duyurdu. Şimdiden iddialı görünen marka, ilk lasmanını yarın gerçekleştirecek.

Çin'in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Tecno Mobile'ın Türkiye ofisi ise epey bir süredir hazır. "Şampiyonların seçimi" sloganıyla hareket edeceği ortaya çıkan Tecno Mobile Türkiye, tanıtım lasmanını cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek. Firmanın ilk olarak hangi model telefonlarını ülkeye getireceği., teknik servis hizmetini nasıl vereceği ve en önemlisi de fiyatları ne kadar rekabetçi olacağı gibi konular yarın netleşecek. Öte yandan iddialara göre Tecno Mobile, birkaç sene içersinde telefon üretimini Türkiye'de yapmayı planlıyor. Konuyla alakalı henüz net bir açıklama yapılmış değil.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0