Türkiye'de Siyaset TikTok'a Taşınıyor! Ahmet Davutoğlu Hamlesini Yaptı ve İlk TikTok Videosunu Çekti

Gelecek partisi
Davutoğlu 
Muhalefet partileri sesini duyuracak alternatif  mecra arayışını sürdürürken Davutoğlu'ndan yeni hamle geldi. Geçtiğimiz ay Gelecek Partisi'ni kuran Ahmet Davutoğlu, "gençler nerede biz oradayız" diyerek TikTok'ta ilk videosunu çekti.

Türkiye'de siyaset yapan muhalif isimler, iktidarın medyanın yüzde 95'ini eline aldığını ve sesini duyuramadığından şikayet ediyor. Son yıllarda pek çok parti ve siyasetçi sosyal medyada sesini duyurmaya çalışıyor. Televizyonlarda sesini duyuramayan partiler, artık YouTube, Twitter ve Periscope'ta kendini anlatıyor. Tüm bu sosyal medya mecralarına bir yenisi daha ekleniyor. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni yılda ilk dikkat çeken hamlesini yaparak Tiktok 'ta gençlere seslendi. Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nun TikTok videosu dünden beri çokça paylaşılıp, konuşuldu.  
Türkiye'de siyasetin 2020'deki durumu hakkında önemli bir işaret olarak değerlendirilen Ahmet Davutoğlu'nun TikTok videosu, bazı soruları da beraberinde getirdi. Dünya çapında bir kısım insan tarafından yoğun olarak kullanılan Tiktok, bir kesim tarafından da sert şekilde eleştiriliyor. Bu, Türkiye'de de aynı durumda. Davutoğlu'nun Tiktok'a video çekmesi akıllara "acaba diğer siyasetçiler de yakında Tiktok'ta yer alacak mı?" sorusunu getirdi. Öte yandan Ahmet Davutoğlu'nun bu hamlesi ile beraber partisinin gençleri hedeflediği de ortaya çıktı. Bakalım hangi parti bu kez TikTok'ta video paylaşacak? 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0