Evde Bile Deneyebilirsiniz! Geçmeyen Yara İzleri ve Lekeler Nasıl Gider? Yara ve Lekeler için En İyi Tedavi!

Hep bir hayal kırıklığı veya moral bozukluğu nedenidir "yara izleri" ve "yüzdeki lekeler." Peki yara izleri nasıl giderilir? Ya da kalıcı lekeler nasıl silinir? Eğer bu yazıyı okuyorsanız büyük bir olasılıkla bu soruları çok sordunuz. Bizde yara izleri nasıl gider? Ve lekeler nasıl geçer?  Gibi sorulara yanıt bulmaya çalışacağız.
Leke tedavi krem
Yara ve leke izi
Yapılan araştırmalara göre; birçok insan yüzündeki izlerden, yüzdeki lekeler ve yüzde oluşan yaralardan dolayı asosyal olmakla karşı karşıya kalıyor. Tabi gitmeyen yara izleri ve silinmeyen lekelerin sadece yüzde olması değil, insanların dikkatini çeken vücuttaki  her bölge için büyük bir problemdir. Genel itibariyle çoğu kişi toplumun bu yara izlerini ve lekeleri büyük bir sorun olarak gördüğünü düşünüp sosyalleşmekten uzak kalır. Öte yandan yüzde veya çeşitli alanlarda bulunan izleri bir şekilde kapatmak da bireye bir rahatlama yaşattığı da ifade edilmektedir. Yüzdeki yara izleri veya lekeler ya saçla ya da kadınlar tarafından makyajla kapatıldığı gözlenmekte. Ancak bu kapatma işlemleri geçici çözümler olup, uzun vadede iş göremez... Peki mutsuzluğa neden olan "yara izleri nasıl gider?" Ya da aynı şekilde yüzdeki lekeler nasıl tamamen geçer? Bahar ve yaz mevsiminde daha çok dikkat çeken bu iki sorunun çözümü yazımızın devamında yer almaktadır. Anlatılan leke ve yara izleri tedavisi için öncelikle bu çözümün işe yarayacağına inanmak son derece önemlidir. Unutmayın; ilaç ve diğer tedavilerin en başında inanç gelmektedir... İşte eski yara izlerinin yok olmasını sağlayacak o çözüm! Bu arada aynı çözüm gitmeyen lekelerin geçmesi için de kullanılabilir.

Yara İzleri Nasıl Gider? Yüzdeki Lekeler Nasıl Geçer?


Kalıcı yara izleri bir diğer deyişle eski yara izleri, çok kolay geçecek izler değildir. Tabii  yara izinin derinliği de son derece önemli. Öncelikle bir uzmandan konu ile ilgili yardım almak gerekmektedir. Öte yandan son yıllarda çok başarılı sonuçlar alınan "Fraksiyonel lazer tedavisi" leke ve yara izleri için  çokça tercih edilmekte. Bu yüzden gitmeyen yara izleri ve lekeler için Fraksiyonel lazer tedavisi düşünmenizi öneriyoruz. Ancak Fraksiyonel lazer tedavisinin ücretleri de biraz yüksek olabilir. Ayrıca Fraksiyonel lazer seansları da yara izinin büyüklüğü ve derinliğine göre farklılık gösterebilir.  Bu tedavi için bir uzmanla görüşerek  yardım almak gerekir. Tabi bu tedavi dışında iyi sonuçlar alınan bir önerimiz daha bulunuyor. Kalıcı yara izleri ve geçmeyen lekeler için anlatacağımız tedavi yöntemi hem evde uygulanabilir hem de pratik bir çözüm.
Öncelikle yara izlerinin geçmesi için uygulanacak tedavide bir krem kullanılacaktır. Yine lekelerin geçmesi de bu kremle mümkün. Yara ve leke izleri için kullanacağımız kremin ismi "Contractubex." Contractubex, biraz pahalı olsa da yara izlerinin geçiren iyi bir krem. Aslında Contractubex ameliyat izleri için kullanılan bir krem. Ve Contractubex ile yara izlerinin geçtiği de birçok kişi tarafından söylenmekte. Peki Contractubex yara izleri için nasıl kullanılır? Her şeyden önce Contractubex doktorlar tarafından yazılmamaktadır. Yani eczanelerde Contractubex'i sağlık güvenceniz ile indirimli alamazsınız. 150 TL'ye yakın bir fiyata satılan kremi aldıktan sonra yapılan işlemler de oldukça basit. 
Geçmeyen yara izleri
Yara izi
Yara izlerinin geçmesi veya lekelerin geçmesi için yapılması gerekeni şöyle sıralayabiliriz: 
1. Marketlerde bulunan şeffaf ince poşetlerden bir paket satın alın. (Bu poşetler saklama kapları için de kullanılır)
2. Akşam yatmadan 1 veya 2 saat önce Contractubex yara izleri veya lekelere sürülür.
3. İyice krem ilgili yere masajla yedirildikten sonra alınan posetle iyice kapatmamız gerekir.
4. Zaten bu işlemden sonra cilde yapışan poşet bir süre sonra kendiliğinden çıkacaktır. Yani poşet kendisi kalkmadığı sürece sabaha kadar yüzünüze yapışık olması gerekiyor.
Her gün yatmadan önce bu işlem tekrar edilmesi gerekiyor.  Krem bittiğinde yara izi ya da leke gitmiş ise işlemi tekrar etmenize gerek yoktur. ancak Eğer yara izi veya lekeler hala belirgin olarak görünüyorsa 1 adet krem daha satın alınıp aynı işlem tekrarlanabilir. Eğer ki hala yara izleri veya lekeler kaybolmuyorsa işlemi üst üste tekrarlamanın bir faydası yoktur.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0