Netflix Türkiye'nin İlk Komedi Dizisi 50m2 Ne Zaman? 50m2 Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

Netflix'in ilk orijinal Türk komedi dizisinin çekimleri başladı. BKM ile Netflix'in ortak yapımcılığında seyirciyle buluşacak 50m2 dizisi şimdiden merak uyandırdı. Peki 50m2'nin oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir? En önemlisi de 50m2 dizisi ne zaman başlayacak?
Aybuke pusat
50m2
190 ülkede faaliyet gösteren Netflix, yeni dizi, film ve belgesellerini seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Hali hazırda yayımlanan Netflix yapımları kadar hazırlıkları süren yapımlar da dikkat çekiyor. Bunlardan biri de Netflix Türkiye'nin orijinal komedi dizisi. Geçtiğimiz gün çekimleri başlayan "50m2" adındaki kara komedi türündeki dizinin kadrosu oldukça dikkat çekici.   Başarılı senarist/yönetmen Burak Aksak’ın hem kaleme aldığı, hem de ünlü yönetmen Selçuk Aydemir ile birlikte yönettiği dizinin yapımcılığını BKM üstleniyor.
Öte yandan 50m2 dizisinin oyuncu kadrosunda ise Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Kürşat Alnıaçık, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt, Tuğçe Karabacak, Hasan Yalnızoğlu ve Murat Kılıç yer alıyor. Netflix'in ilk BKM ortaklığında çektiği komedi dizisinin 8 bölüm olarak planlandı. Edinilen bilgilere göre dizinin göreceği ilgiye göre 2 ve 3. sezon planlanacak. Bu arada 50m2 dizisinin konusu ise şöyle: Gölge, babası gibi gördüğü Servet tarafından uğradığı ihanetin ardından kaçarken kendini hiç bilmediği bir mahallenin 50 metrekarelik terzi dükkanında bulur. Ortalık durulana kadar oraya sığınan Gölge’yi gören mahalle sakinleri onu yeni vefat etmiş terzi dükkan sahibinin oğlu zanneder. Yalan üzerine kurulu bu yeni kimlik, Gölge’nin geçmişi ve kimliğiyle ilgili sırları ortaya çıkaracaktır. Mahalleye ve buradaki insanlara alıştıkça Gölge yeni birine dönüşecek ve gerçekte kim olduğunu anlamaya başlayacaktır.

50M2 DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


Çekimleri 2 aya kadar tamamlanması beklenen 50m2 dizisinin ne zaman yayınlanacağı da şimdiden merak konusu oldu. Netflix tarafından yapılan açıklamada   dizinin bu yıl içinde tüm dünyada aynı anda yayına girmesi planlandığı ifade edildi. Webmgon.com'un edindiği bilgilere göre karanlık alemlerde nam salmış, gizemli bir tetikçi olan Gölge’nin kim olduğunu bulma yolculuğunu konu alan 50m2 dizisinin yaz aylarında ya da en geç ekim-kasım 2020 gibi yayınlanacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0