İşte En iyi Gizli Instagram Hesaplarını Gösteren Uygulama 2020!

Son zamanlarda İnstagram'da gizli hesapları görüntüleyen uygulamaların sayısı bir hayli arttı. Play Store'da yer alan bu uygulamalar, gizli İnstagram profillerini açarak dikkatleri üzerine çekiyor. Kapalı İnstagram hesaplarındaki fotoğrafları açan bu uygulamalara bir yenisi daha eklendi.
Gizli Instagram profilini görme
İnstagram
Pek çok kişi gizli olan İnstagram hesaplarına bakmak için yoğun bir çaba gösteriyor. Bu insanların neden kapalı hesaplara erişmek istediği de kişiden kişiye değişiyor. Kimileri eski sevgilisinin neler yaptığını  görmek istiyor, kimileri ise platonik aşk yaşadığı kişinin paylaşımlarını merak ediyor. İnsanların gizli İnstagram profillerine bakma isteği çok sayıda gerekçeye dayanıyor. Tabii bu işlemler yani gizli İnstagram hesabına bakma mümkün görünmese de aslında iş pek de öyle değil. Gizli İnstagram hesaplarına bakma programlarının iki çalışma mantığı bulunuyor. Bazıları İnstagram açıklarından faydalanıyor, bazıları ise kullanıcı bilgilerini toplayarak bir havuz oluşturuyor. Sonuç itibariyle kullanıcıların istediği gibi çalışıyor bu uygulamalar. Ve İnstagram hesaplarına bakmayı sağlayan bu programların sayısı her geçen gün artıyor. 

İşte Yeni İnstagram Gizli Hesapları Görüntüleyen Uygulama!



Daha önce Play Store'da yer alan ve gizli İnstagram hesaplarını açan Ghosty uygulaması, hatırlanacağı üzere yayından kaldırılmıştı. İşte Scout uygulaması, kaldırılan Ghosty'nin geliştiricisine ait. Uygulamanın arayüzü oldukça basit. Herhangi bir İnstagram hesabı ile giriş yapıldığında arama kutucuğu açılıyor. Oraya gizli İnstagram hesabının kullanıcı adını yazdığınızda profil hemen açılıyor.  Şu an için Scout uygulaması hem ücretsiz hem de tamamen reklamsız. Yeni olduğu için bu durum ilerleyen zamanlarda değişeceği kesin. Ve ayrıca Scout uygulamasının  yakında Play Store'dan kaldırılabileceğini de ekleyelim.



Paylaş

WhatsApp Telegram

4 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0