Ağrı ve Doğubayazıt'ta Sinema Salonlarında Hangi Filmler Gösterimde? Haspark ve CineGold Sinemaları

Ağrı ve Doğubayazıt'ts bulunan sinema salonlarında hangi filmler gösterimde? Ağrı Haspark sinema salonu ve Doğubayazıt CineGold sinema salonunun seans bilgileri, bilet satış adresi ve daha fazlası haberimizde...
Ağrı sinema
Sinema
Ağrı ve ilçelerinde sınırlı sayıda sinema salonu bulunuyor. Ağrı ve 7 ilçesindeki sinema salonu sayısı 1 elin parmağını geçemeyecek kadar az. 2-3 yılda bir bazı girişimciler tarafından açılan sinema salonları çok fazla dayanamayıp kapanıyor. Var olan küçük sinemalar ise teknik yetersizlik ve cihazların eski oluşu gibi sorunlarla baş etmeye çalışıyor. Ancak zengin seans ve teknik bakımdan yeterli olan 2 salon bulunuyor. Biri Ağrı merkezde bulunan Haspark sinemaları, diğeri ise Doğubayazıt ilçesinde yeni açılan CineGold. CineGold, Doğubayazıt AVM'de bulunuyor. İki salon da güncel vizyon filmlerini sinemaseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Peki Ağrı'da hangi sinema salonunda hangi film gösteriliyor? 

Ağrı Haspark Sinemalarındaki Filmler


Geçtiğimiz hafta gösterime giren ve Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi Ağrı Haspark sinemalarında çok sayıda seans ile seyirciyle buluşuyor. Yine Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Recep İvedik 6 da salonda haftalardır gösterimde. Ayrıca 5 aralıkta sinemalarda olacak olan Mucize 2 Aşk da cuma günü Ağrı Haspark sinema salonlarında olacak. Biletler ise salonun gişesinden alınabiliyor. Bilinen bir online satış noktası bulunmuyor.

Doğubayazıt CineGold Sinemalarında Hangi Filmler Var?


Online olarak Biletiva'a bilet satışı olan Doğubayazıt CineGold sinemaları Doğubayazıt AVM'de 2 salonla hizmet vermekte. Ve bu hafta sinema salonunda çocukların severek takip ettiği animasyon filmi Karlar Kraliçesi'nin devamı niteliğindeki Karlar Kraliçesi 2 hafta boyunca gösterimde olacak. Ayrıca Recep İvedik 6 da yaklaşık 3 haftadır çok sayıda seansla devam ediyor. Doğubayazıt sinema salonunda son olarak yeni vizyona giren Naim filmi gösteriliyor. Salonun seansları 11:00'de başlıyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0