Athena Gökhan'ın Kendi Yolumda Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un filmi, ele aldığı konuyla dikkat çekiyor. Kendi Yolumda  filminin oyuncu kadrosunda da önemli isimler bulunuyor. İşte çekimleri Adana'da devam eden Athena Gökhan'ın filmi hakkında detaylar.
Athena gökjan
Kendi Yolumda
Türkiye'nin başarılı rock gruplarından biri olan Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'un filmde rol alacağı bir süre önce haberlere konu olmuştu. O Ses Türkiye jürisi olduktan sonra sürekli adından söz ettiren Athena Gökhan, şimdi de Kendi Yolumda isimli filmle oyuncu oluyor. Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği filmde kendini oynayan Özoğuz, bir tamirci çırağı olarak kamera karşısına çıkıyor.  Çekimleri Aralık sonuna kadar Adana'da sürecek komedi türündeki yapımın ne zaman seyirci ile buluşacağı belli oldu.

5 haftalık çekim süreci planlanan Kendi Yolumda filminin oyuncuları arasında; Gökhan Özoğuz'un yanı sıra Gökçe Bahadır, Tamer Levent, Okan Çabalar, Erkan Can, Ferit Aktuğ, Çağatay Aras, Suzan Aksoy, Tuncer Salman, Özkan Ayalp ve Hakan Özoğuz bulunuyor. Sette ilk karelerin yayınlandığı Kendi Yolumda filminin vizyon tarihi 6 Mart olarak açıklandı.

Kendi Yolumda filminin konusu:


Gökhan Özoğuz, Adana’da gittiği tamircide, bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile karşılaşır. Ömer Ali’nin kendisine dinlettiği şarkıyı beğenir ve işin peşini bırakmamasını söyler.Baskıcı babasının yanında çalışmakta olan genç tamirci, Gökhan’a; “Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?” sorusunu yöneltir. Gökhan bu sorudan etkilenir ve arabanın tamirini beklerken uykuya dalar. Komedram türündeki filmin devamını,Gökhan’ın kendini Adana’nın zorlu mahallelerinde büyüyen bir tamirci çırağı olarak gördüğü; eğlenceli, romantik, müzik ve aksiyonla dolu rüyasından izleriz…Kendi yolunda gitmenin önemini sorgulatan, çarpıcı bir rüya…

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0