TNK Dream Türk Canlı Yayınında Müjdeyi Verdi! Yeni Şarkılar Yolda...

Türkçe rock'ın sevilen grubu TNK'nin kurucuları Basri Hayran ve Caner Karamukluoğlu, Melis Baştuğ'un hazırlayıp sunduğu Cafe Pop'un konuğu oldu. Renkli anların yaşandığı programda TNK yeni şarkıların müjdesini de verdi.
Tnk caner
Tnk
Dream Türk TV'nin sevilen programı Cafe Pop'un dünkü konukları TNK'nin kurucuları ve çocukluk arkadaşları Caner Karamukluoğlu ve Basri Hayran idi. Eylül ayında çıkan TNK'nin Tutma Kanatlarımdan albümü ve albümün çıkış süreci konuşuldu. Melis Baştuğ'un sorularını yanıtlayan TNK grubu  6 yıl aradan sonra yayınlanan albümlerini dinleyiciyle buluşturdukları için mutlu olduklarını ifade etti. Öte yandan grup, bundan böyle arayı çok uzatmayacaklarını ve kısa sürede yeni çalışmalarla sevenlerinin karşısına çıkacaklarının altını çizdi. Tutma Kanadımdan albümünün son 2 şarkısı olan "Umut Yok" ve "Sirenler'in favori şarkıları olduğunu belirten Caner Karamukluoğlu ve Basri Hayran, dinleyicinin de bu iki şarkıya yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Dream Türk'te yayınlanan Cafe Pop'un canlı yayınında yeni çıkan iki şarkılarını da akustik performansla söyleyen grup, 2019'un müzik açısında iyi bir yıl olduğunu  ifade etti. Özellikle dijital platformlardan legal olarak müziğin dinlenebilmesinin önemli bir gelişme olduğu da vurgulandı.

Birkaç Ay İçerisinde Yeni Şarkılar Geliyor!


2020'nin başında vizyona girecek olan Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde de iki şarkıları olan TNK, artık uzun aralar vermeyeceklerini kısa aralıklarla dinleyici karşısına çıkacaklarını belirtti. İlkbahar gibi 5-6 şarkılık bir projenin çıkacağının haberini veren grup, henüz çalışmanın başlamadığını ancak en kısa sürede kayıtların yapılacağını açıkladı. Öte yandan grubun ilk yıllarının da konuşulduğu programda Caner Karamukluoğlu ve Basri Hayran'ın değişimi de gündeme geldi. Caner'in eskiye oranla biraz daha kilo aldığı, Basri'nin ise tam tersi kilo verdiğine dikkat çekildi. Ayrıca TNK'nin sosyal medyadan biraz uzak kaldığını belirten grup üyeleri, artık sosyal medyayı aktif şekilde kullandıklarını da paylaştı. TNK denince akla gelen "Yine Yazı Bekleriz" şarkısının da konuşulduğu yayında TNK'nin solisti Caner'in yazın depresyona girdiği ortaya çıktı. Keyifli anların yaşandığı yayının tekrarı pazar günü ekrana geleceği açıklandı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0