Rekabetçi Xiaomi Televizyonları Türkiye'ye Resmi Olarak Geliyor!

Ünlü Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, telefonları kadar piyasaya sürdüğü televizyonlarla da dikkat çekiyor. Uygun fiyatlı Xiaomi televizyonların ne zaman Türkiye'ye geleceği ise hep merak edilmiştir. Ve beklenen haber geldi. Xiaomi televizyonlar Türkiye'ye geliyor...
Xiaomi televizyon
Xiaomi TV
Xiaomi, henüz 9-10 yıllık bir firma olmasına rağmen tüm dünyada her geçen gün başarısını katlıyor. Özellikle telefonları milyonlarca cebe giren firma sadece telefon üretmiyor. Xiaomi, şu an 2 bin çeşit ürün üreterek her alanda karşımıza çıkmakta. Şemsiyeden diş fırçasına, diş fırçasından süpürge makinası piyasaya süren markanın ürünlerinin pek çoğu ülkemize gelmeye başladı. Teknolojiseverlerin yakından takip ettiği Xiaomi TV'ler ise henüz ülkemize gelmese de 2020'nin ilk çeyreğinde satışta olacak. Dünya geneli ilk 5 televizyon üreticisi arasında yer alan firmanın ülke pazarına girmesi pek çok değişikliği de beraberinde getirecek gibi görünüyor.

Xiaomi Türkiye'den bir yetkiliden edinilen bilgilere göre Xiaomi televizyonların Türkiye'ye gelmesi için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Samsung, LG, Sony ve Philips gibi televizyon üreticilerine ciddi anlamda rakip olan Xiaomi'nin televizyonları Türkiye ve Avrupa'da 2020 Ocak - Şubat aylarında resmi olarak satışa sunulacak. Çin ve Hindistan'da oldukça etkili olan Xiaomi, geçtiğimiz aylarda Rusya'da da TV  satışına  başladı. Xiaomi televizyonlar, Rusya'da rekor satışa ulaşmayı başardı. Aynı etkinin Türkiye'de olacağı da tahmin ediliyor. Öte yandan yerli TV üreticilerinin Xiaomi televizyonlar Türkiye pazarına girdiğinde nasıl bir hamle yapacağı da merak ediliyor. Sonuç itibariyle ülke pazarına yeni bir televizyon markasının girmesi hem fiyat hem de çeşit bakımından  tüketicilerin faydasına olacağı bir gerçek. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0