Netflix'in Living With Yourself dizisi ekimde başlıyor! İşte Living With Yourself konusu

Ünlü aktor Paul Rudd, ilk TV dizisi için kamera karşısına geçti. Netflix'in orijinal yapımı Living With Yourself, Ekim ayında dünya genelinde Netflix kullanıcılarıyla buluşacak. İşte  Living With Yourself oyuncuları ve konusu...
Netflix netflix
Netflix 
Netflix yeni dizilerinin hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye'de çekimleri devam eden Aşk 101 ve Atiye dizilerinin yanı sıra dünyaca ünlü isimlerin rol aldığı yapımlarını da seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. "Living With Yourself" dizisi de bu yapımlardan biri olacak. Geçtiğimiz günlerde diziden ilk .kareler ortaya çıkmıştı. Farklı perspektiflerden ele alınan dizinin  8 bölüm olacağı açıklandı. Daha önce The Daily Show with Jon Stewart gibi yapımları kaleme alan Emmy ödüllü senarist Timothy Greenberg Living With,  Yourself dizisini yazdı. Öte yandan Paul Rudd,'ın ilk dizisi olmasıyla dikkat çeken yapımı Jonathan Dayton ve Valerie Faris ikilisi yönetecek.

Yapımcılığını Greenber ile birlikte Anthony Bregman, Likely Story adına Jeff Stern, Jax Media adına Tony Hernandez, Dayton, Faris, Rudd ve Jeff Blitz'in üstlendiği Living With Yourself 18 Ekim Cuma tüm dünya ile aynı anda Netflix'e yayınlanacak. Şimdiden merak uyandıran dizi hakkında daha fazla detayı Netflix'in Living With Yourself sayfasından ulaşabilirsiniz.

Living With Yourself dizisinin konusu ise şöyle: Netflix orijinal dizisi Living With Yourself yaratıcı bir varoluşsal komedidir ve şu soruya cevap arar: gerçekten daha iyi olmak istiyor muyuz? Miles (Paul Rudd) hayatta mücadele eden bir adamdır. Daha iyi bir insan olmak için yola çıktığı gizemli bir tedavinin ardından eski benliğinin kendisinin daha iyi bir versiyonuyla değiştirilmiş olduğunu fark eder. Attığı adımların istenmeyen sonuçlarını gördüğünde ise eşi (Aisling Bea), kariyeri ve benliği için savaşması gerektiğini anlar.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0