Kuzey Yıldızı nerede çekiliyor? İşte Kuzey Yıldızı dizisinin konusu ve oyuncuları

Kuzey Yıldızı dizisi sımsıcak hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Çekimleri geçen günlerde başlayan dizi oldukça iddialı. Peki Kuzey Yıldızı'nın oyuncu kadrosunda kimler var ve Kuzey Yıldızı nerede çekiliyor? İşte detaylar...
Kuzey yıldızı dizi
Kuzey Yıldızı 
Yeni sezon için geri sayım başlarken kanallar da yeni dizilerini seyirciyle buluşturmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Show Tv de bu kanalların başında geliyor. Show TV, bu sezon en çok yeni diziyi ekrana taşıyacak olan kanalların başını çekiyor. Kanalın en iddialı yapımı ise "Kuzey Yıldızı" olacak. Karadeniz'de geçen hikayesiyle yer yer güldürüp kimi zaman ise duygulandıracak olan Kuzey Yıldızı dizisi Eylül ayının ilk ya da ikinci haftası başlayacak. Diziye ait fragman henüz görücüye çıkmazken dizinin kadrosu ve hikayesi ise iddialı oluşuyla merak uyandırıyor. Peki Kuzey Yıldızı'nın oyuncu kadrosunda kimler ve konusu nedir? .

KUZEY YILDIZI ŞİMDİDEN İLGİ GÖRÜYOR!


Çekimleri Ordu'da başlayan ve bu sezon diziseverlerin karşısına çıkacak Kuzey Yıldızı'nın yönetmenliğini Ersoy Güler üstleniyor. Pek çok ses getiren başarılı diziye imza atan Güler, aynı zamanda senaryoyu da kaleme alacak. Öte yandan Kuzey Yıldızı'nın oyuncu kadrosunda: İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in  yanı sıra Gizem Güneş, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan, Zeynep Kankonde, Ecem Çalhan, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Burak Can, Mert Yavuzcan, Yasemin Hadivent, İnan Yılmaz, Emrah Özdilek, Can Kızıltuğ, Özgün Karaman, Şükrü Üçüncü ile Meltem Tüzüner yer alıyor. Kuzey Yıldızı'nda yer alan oyuncuların canlandırdıkları karakterler ise şöyle:
- İsmail Demirci (Kuzey)
- Aslıhan Güner (Yıldız)
- Gizem Güneş (Feride)
- Aslıhan Kapanşahin (Mine)
- Berfin Nilsu Aktaş (Gökçe)
- Hüseyin Soysalan (Şeref)
- Uğur Demirpehlivan (Emine)
- Zeynep Kankonde (Pembe)
- Ecem Çalhan (Kamer)
- Cezmi Baskın (Yaşar)
- Ferda Kaynar (Hanife)
- Toygan Avanoğlu (Sefer)
- Merve Şen (Nahide)
- Burak Can (Poyraz)
- Mert Yavuzcan (Çetin)
- Yasemin Hadivent (Fadime)
- İnan Yılmaz (Ruhi)
- Emrah Özdilek (Dr. Cihan)
- Can Kızıltuğ (Şoför Osman)
- Özgün Karaman (Ömer),
- Şükrü Üçüncü (Cemal)

- Meltem Tüzüner (Esma)
Heyecanla beklenen Süreç Film imzalı Kuzey Yıldızı'nın konusu da paylaşıldı. Buna göre 3 kızıyla memleketine dönen Kuzey ve Yıldız arasında yaşanacak macerayı beyaz cama aktaracak dizinin konusu şöyle: Çocukken birbirlerine aşık olan hatta nişanlanan Kuzey ve Yıldız, Kuzey'in üniversite için İstanbul'a gitmesiyle ayrı düşmüştür. Yıldız evlenmemiş hayatına Ordu'da devam ederken, Kuzey İstanbul'da başka biriyle evlenmiş hatta 3 kız babası olmuştur. Ancak 20 yıl sonra eşi kendini terk edince beş parasız Ordu'ya geri dönmüştür. Tabi artık burada bir ailesi de yoktur çünkü evliliği yüzünden ailesi onu reddetmiştir. Tabi tek sorun bu da değildir çünkü Yıldız da onun bir şey olmamış gibi geri dönmesinden rahatsızdır.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0