Anne Marie bir kez daha Türkiye'ye geliyor!

Anne marie turkey
Anne Marie
İngiliz şarkıcı Anne Marie bir kez daha Türkiye'de sahne almaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene ilk kez ülkemize konser vermeye gelen Anne Marie, Türkiye'yi çok sevdiğini ve bir daha gelmek istediğini ifade etmişti.

Geçen haftalarda James Arthur, Jason Derulo ve Jennifer Lopez gibi dünya yıldızlarını Antalya'da sevenleriyle buluşturan Regnum Carya, Regnum Live Concert Serisi kapsamında Anne Marie'yi bir kez daha Türkiye'ye getiriyor. Bu yılın Carya, Regnum sahnesinin son konuğu olacak olan Marie, 25 Ağustosta görkemli bir konserle Türkiye'deki sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.  Hareketli şarkıları ve doğallığıyla beğeni toplayan başarılı şarkıcı geçen yılki konserinde dinleyenlere unutulmaz bir an yaşatmıştı. 

"Rockabye" adlı şarkısıyla müzik listelerinde aylarca üst sıralarda kalmayı başaran 27 yaşındaki sempatik şarkıcı Anne Marie, yine aynı sahnede Antalya'da ikinci kez konser verecek. Güzel şarkıcı geçen yıl verdiği konser esnasında   “Ülkenizi çok seviyorum ve bu yıl sahne aldığım Antalya’yı da çok sevdim. Gerçekten evim gibi hissettiğim bir deneyim oldu. Seneye tekrar gelmek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Bu arada 26 Ağustosta son bulacak Anne Marie konseriyle beraber Live Concert Serisi de bu yaz bitecek.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0