Genç şarkıcı Elif Kaya'dan "çıplak" Kaz Dağları mesajı!

Elif kaya seksi
Elif Kaya
Şarkıcı Elif Kaya, İnstagram'da yaptığı paylaşımla Kaz Dağları'na dikkat çekti. Elif Kaya çıplak paylaşımıyla "Kaz Dağları altından daha değerli" mesajını verdi. Güzel şarkıcının dikkat çeken Kaz Dağları mesajı yoğun ilgi gördü.

Kaz Dağları'nda yapılmak istenen altın madeni işletmesi günlerdir gündemde. Bölgede binlerce ağacın kesilerek yapılmak istenen altın madeni işletmesine yüz binlerce kişi ses yükseltmeye devam ediyor.   Sanat ve iş dünyasının yanı sıra pek çok siyasetçi ve sporcudan da Kaz Dağları'nda yapılmak istenilene karşı tepkiler gelmeye devam ediyor. Buna son olarak genç şarkıcı Elif Kaya dahil oldu. Kaya, sosyal medyada yaptığı üstsüz paylaşımla "Kaz Dağları" mesajı verdi. 
Güzel şarkıcı Elif Kaya dün yaptığı paylaşımla "Kaz Dağları altından daha değerli" mesajı verdi. Günlerdir Kaz Dağları'nda ağaçlarkn kesilmesine ses yükselten ünlüler arasına giren Elif Kaya çıplak paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Başarılı şarkıcıyı kimileri eleştirirken kimileri ise tam destek verdi.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0