Cin Aşk Büyüsü fragmanı ve konusuyla dikkat çekiyor! İşte filmin oyuncuları

Korku filnleri
Cin
Aşkına karşılık bulamayan bir gencin yaptığı aşk büyüsü ve sonrasında oluşan felaketleri konu alan Cin Aşk Büyüsü, bu hafta gösterimde. İşte korku filmi Cin Aşk Büyüsü'nün konusu, oyuncuları ve fragmanı hakkında merak edilenler.

Bu hafta gösterime girecek çok sayıda film korku türünde seyirciyle buluşuyor. 1'i yabancı olmak üzere yaklaşık 4 yapımın neredeyse hepsi cin temasını ele almasıyla dikkatleri çekiyor. Bu filmlerden biri de Cin Aşk Büyüsü filmi oluyor. Karşılık bulamayan bir aşk ve sonucunda başvurulan büyü herkesi felakete götürecektir. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Cin Aşk Büyüsü'nün fragmanı bazı sahneleriyle göze çarpıyor. Tüyler ürperten konusuyla da seyirciye 1.5 saat korku vadeden film Türkiye korku sineması için bazı ilkleri deniyor.

CİN AŞK BÜYÜSÜ OYUNCULARI VE KONUSU


Vizyon tarihi 26 Temmuz olarak belirlenen ve bu cuma seyirci karşısına çıkan Cin Aşk Büyüsü'nun oyuncu kadrosunda: Soner Türker, Derya İpek, Ali Ertem, Murat Deniz, Ebru Şahin, Zeynep Yılmaz ve Kahraman Sivri yer alıyor. Esra'yı çok seven ve ona kavuşmak için büyü yapan Musa'nın neden olduğu felaketleri beyazperdeye aktaran filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Battal Karslıoğlu üstleniyor. Ayrıca yapımcılığını Trio Pictures'ın gerçekleştirdiği korku filmi, günümüzde artık YouTube'da bile kolayca erişilebilen aşk büyüsünün yol açtığı olaylara değiniyor.
Ciddi rakipleri bulunan Cin Aşk Büyüsü'nün konusu ise şöyle: Esra’yı elde etmek için türlü yollar deneyen ve hepsinde hüsrana uğrayan Musa, son çare olarak aşk büyüsünü denemeye karar verir. Son zamanlarda sosyal medyada da büyük yankı uyandıran Aşk Büyüsü'nü deneyen Musa, beklediğinden de iyi sonuç alır. Her şey onun düşündüğünden fazla yolunda gitmiştir. Ancak her büyüde olduğu gibi basit görülen bu büyünün de sonu felakettir.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0