Tek Yürek neden bitiyor? Tek Yürek 23. bölümü bekleyenler hayal kırıklığına uğradı

Dizi haber
Tek Yürek
TRT 1'in sevilen dizisi Tek Yürek, 22. bölümü  ile ekrana veda ediyor. Peki Tek Yürek neden final yapıyor? işte merak edilen detaylar.
Ocak ayından beri TRT 1'de izleyici ile buluşan Tek Yürek dizisi pek çok yapımın sezon finali yaptığı geçen ay itibariyle yaz boyunca ekranlara geleceğini açıklamıştı. Yaz boyunca önemli rakipleri olmayan dizi reytinglerde umduğunu bulamadı.  Hal böyle olunca TRT1 dizinin ekrandan kaldırılmasına karar verdi. Buna göre sevilen dizi Tek Yürek 22. bölümü ile önümüzdeki hafta son kez izleyici karşısına çıkacak. Bu arada Tek Yürek final yapacak haberlerinden sonra pek çok kişi sosyal medyada dizi Bitmesin şeklinde  paylaşımlarda bulunmaya başladı.

Öte yandan gençlik dizisi Tek Yürek'in son bölümünde izleyiciyi sürprizler bekliyor. Yaşanmış bir olayı beyaz cam aktaran dizinin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Aynı zamanda dizinin yapımcılığını ise Degats Film gerçekleştiriyor. Umut dolu bir başarı öyküsünü anlatacak olan Tek Yürek'in senaryosunu Özge Efendioğlu kalemi alacak.  Bu arada Tek Yürek'in oyuncu kadrosunda Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmi Cem İntepe ve Anıl Tetik'in yanısıra Eslem Akar, Atakan Yılmaz ve Kadriye Kenter gibi çok sayıda ünlü isim bulunuyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0