İki kız kardeşin duygusal hikayesi! İşte Bağcık filminin oyuncuları, konusu ve fragmanı

İki kız kardeşin duygu dolu hikayesini konu alan Bağcık filmi bu hafta gösterime giriyor. Dram türündeki Bağcık filminin oyuncuları konusu ve fragmanı haberin devamında. İşte ayrıntılar.
Yeni filmler
Bağcık
Bayram haftası
sinemaaseverlerin karşısına çıkacak film sayısı oldukça az. Bu hafta gösterime girecek birkaç yapımdan biri ise duygusal konusıyla öne çıkan Bağcık filmi oluyor. Anne ve babasını kaybettikten sonra ortalıkta kalan ve Bodrum'da amcalarının yanına taşınmak zorunda kalan iki kız kardeşin hayatını beyazperdeye taşıyacak olan Bağcık filminin yönetmenliğini oyunculuğuyla beğeni toplayan Görkem Yeltan gerçekleştiriyor. Filmde iki kız kardeşi oynayan kızlar ise oyuncu, yazar ve yönetmen Yeltan'ın çocukları olduğu öğrenildi.

Vizyon tarihi 7 haziran olarak belirlenen ve bu Cuma gösterime girecek olan Bağcık filminin fragmanı geçtiğimiz ay görücüye çıkmıştı. Fragman duygusal sahnelerle öne çıkmayı başarıyor. Öte yandan senaryosunu Görkem Yeltan'ın yazdığı Bağcık'ın oyuncuları arasında;  Kaan Çakır, Pınar Tuncegil, Alin Yeltan, Derin Yeltan, Ali Altuğ, Okan Yalabık gibi isimler bulunuyor. Bu hafta vzyona giren en iddialı yapım olan filmde anne ve babalarını kaybettikten sonra anneannelerinin yanına taşınmak isteyen kız kardeşleri sürprizler beklemektedir.
Bu arada Bağcık filminin konusu ise şöyle: İki kız kardeş, anne ve babalarının ölümünün ardından yapayalnız kalır. Anneannelerinin tam da bu sırada Kanada’ya gitmiş olması her şeyi daha da zorlaştırır. Kısa bir süreliğine amcalarının evinde kalmak için Bodrum’a giderler. Amcası kızlara bakması için bir pilates hocası ile anlaşır. Kısa süre sonra ise amcaları ve pilates hocası arasında bir yakınlaşma başlar. Kardeşler, yeni yaşamlarından oldukça mutludur ve anneannelerinin yanına Kanada’ya gitmek istemezler. Amcaları engelli olduğundan kardeşlerin yanında kalmasını başlarda pek istemez. Tam fikrini değiştirmişken sevdiği kadının sakladığı sırları olduğunu öğrenir ve her şey alt üst olur. Kızlar amcalarının yanında kalabilecek midir?



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0