En Güzel, Anlamlı ve Kısa Bayram Mesajları! Whatsapp için bayram mesajları

1 aylık Ramazan'ın sonuna geldik. Pek çok kişinin sabırsızlıkla beklediği bayram geldi çattı. Bu kapsamda çok sayıda insan en güzel ve anlamlı bayram mesajlarını aramaya başladı. Biz de bu haberde kısa Ramazan Bayram mesajlarını bir araya getirdik.
Bayram mesajları
Bayram
6 Mayıs'ta başlayan Ramazan artık bitti. İslam alemi için son derece önemli olan Ramazan ayı içerisinde oruçlar tutuldu ibadetler gerçekleştirildi. Ve şimdi sıra Ramazan Bayramı'nda....  Bayram hazırlıkları geçtiğimiz hafta itibariyle başladı. Kimi vatandaşlar bayram tatilini değerlendirmeye çalışırken kimileri ise 9 günlük resmi tatili memleketine giderek geçirecek. Öbür yandan pek çok kişi de hiç bir yere gitmeyerek bayramı evinde geçirecek. Ama herkesin ortak noktası bayramı iyi değerlendirip eşe dosta yanında olmasa da sıcak bir mesajla sevgisini hissettirmek. Hal böyle olunca en iyi ve en güzel Ramazan Bayramı mesajları aranmaya başlandı. Biz de klasik bayram mesajları yerine en yeni ve kısa bayram mesajlarını derledik. İşte birbirinden güzel o bayram mesajlar...

İŞTE EN GÜZEL KISA RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI!

# Bizleri önce on bir ayın sultanı Ramazan'a sonra bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ve sonra da mübarek Ramazan ayına kavuşturan yüce Allah'ıma sonsuz şükürler olsun. Bayramınız kutlu olsun.

# Yüreğiniz nurla dolsun, yüreğiniz huzurla kavuşsun. Ya Rab bütün ibadetlerinizi kabul  buyursun. Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun.

# Çocuklar mutlu olsun. Sofralar kurulsun. Herkes bir arada bulunsun. Çünkü bugün bayram. Allah huzurumuzu daim klsın. Hayırlı bayramlar.

# Ailenizle beraber mutlu huzurlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle. İyi bir bayram geçirirsiniz inşallah.

# Bayramlar huzurun; sevgi dolu sıcak birlikteliklerin aracısıdır. Bayramlarımıza sahip çıkalım. İyi bayramlar... 

# Bütün Müslümanların sevincidir bayram, yine bütün İslam coğrafyasının bir olmasını sağlayandır bayram. Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun.

# Bir yandan sevinç, bir yandan da hüzün var yüreğimizde. Hüzünlüyüz çünkü 11 ayın sultanına veda ediyoruz. Ve sevinçliyiz  çünkü bayrama kavuştuk. İyi bayramlar.

# Bayramdır bizi biz yapan. Bayramdır huzurumuza huzur katan. Yine bayramdır bize arkadaşı, dostu, akrabayı ve kardeşi hatırlatan. 

# İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun... Bayramınız mübarek olsun.

# Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Bayramınız
  mübarek olsun!

# Bir arada aynı sofrada olmasak da yüreğiniz beraber olsun yeter ki. Tüm Müslüman aleminin bayramı mübarek olsun.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0