İstanbullu Gelin'in 88. bölümü gelmeyecek! Peki dizi neden bitti?

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin final yapıyor. Peki 3. sezonuyla ekranda olan İstanbullu Gelin neden final yapıyor? İşte detaylar... 
Diziler için sezon sonu geldi. Bu kapsamda pek çok dizi sezon finali yaparken bazıları ise tamamen ekrana veda ediyor. Bu hafta itibariyle final yapacak dizilerden biri ise Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin olacak. Üç sezondur beğeniyle izlenen dizide çok sayıda ünlü isim bulunuyordu. Öte yandan Aslı Enver ile Özcan Deniz'in başrolde karşımıza çıktığı İstanbullu Gelin'in final yapacağı tarih Şubat ayı itibariyle belli olmuştu.
Ozcan deniz
Dizi
Ve bu cuma itibariyle İstanbullu Gelin 87.  bölümü ile son kez izleyicinin karşısına çıkıyor. Seyircinin kafasında ise tek bir soru var: "İstanbullu Gelin neden final yaptı?" Star TV ve yapımcı firma konu ile ilgili açıklama yapmasa da dizinin bitmesinde etkili olan neden neredeyse herkes tarafından biliniyor Buna göre, dizinin final nedeni senaryoda yaşanan tıkanıklık ve hikâyenin ilerleyememesi. Bu arada İstanbullu Gelin 87. bölüm fragmanı ile oldukça dikkat çekiyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0