Leke 9. bölümüyle neden final yapıyor? Leke dizisinin 10. bölümü gelmeyecek

Geçtiğimiz ay başlayan Leke dizisi herkesi şaşırtarak ekrana veda ediyor. Kanal D'de yayınlanan Leke final bölümünü bu hafta yayınlıyor. İşte oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çeken Leke'nin 9. Bölüm detayları... 
Leke dizisi
Leke
Nisan ayında başlayan ve geçtiğimiz salı günü 8. bölümünü seyirciyle buluşturan Leke hakkında çıkan haber herkesi şaşırttı. Pek çok dizi sezon finali yaparken dizinin ekranlara geleceği geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Yapım şirketi ve Kanal D'nin bu kararı almasının en büyük nedeni dizinin yazın reytinglerde iyi başarı elde edeceği düşünülmesi. Zira Leke dizisi reytinglerde bugüne kadar umdığunu bulamadı. Dizinin yaz ekranına taşınması da etkili olmadı. Leke, geçtiğimiz hafta reytinglerde dokuzuncu sıraya kadar düştü. Ve bununla beraber kanal yönetimi kararını verdi. Leke 9. Bölümüyle final yapmak için gün sayıyor. Seyircinin sorduğu "Leke neden final yapıyor?"  sorusunun yanıtı da ortaya çıkmış oldu. Buna göre Leke dizisi reyting kurbanı oldu. Kanal D'de ekranlara gelen Leke dizisi 9. bölümü ile salı günü final yapıyor.

Yasemin ile aşka inanmayan iş insanı Cem'in arasında geçecek aşk ekranlara taşınıyordu. Yanı sıra Yasemin'in işitme engelli kardeşi Murat ile olan zorlu yaşamı da yine seyirciyle buluşuyordu. Leke dizisinin oyuncu kadrosunda; Burak Sevinç, Melis Sezen, Selen Uçer, Mehmet Bozdoğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım, Ferdi Sancar, Tuğçe Açıkgöz, Lale Başar, Selahhattin Paşalı, Kerim Tuna Kaba, Yağmur Özbasmacı, Ziya Çiçek, Serap Önder, Aslı Turanlı, Mert Asutay, Mehmet Avcı, Ali Savaşçı yer alıyor. Yapımcılığını  Timur Savcı ile Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği dizinin senaryosunu Yıldız Tunç yazıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu yapıyor. Bu arada dizi 16 Nisan'da ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkmıştı. Yasemin ile Cem'in etkileyici hikayesini anlatan dizinin yapımını ise Tims & B Productions gerçekleştiriyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0