TV100 İddialı Geliyor! İşte TV100 Canlı Yayın ve Frekans Bilgileri! Peki TV100'ün Sahibi Kim?

Zengin kadrosuyla dikkat çeken TV100, yayınlara başlıyor. TV100'de Okan Bayülgen, Cengiz Semercioğlu, Seren Serengil gibi isimler program yapacak. Peki Tv100 kimin?  Ve Tv100 frekans bilgileri nedir?  İşte yeni haber kanalı Tv100'ün canlı yayını ve merak edilenler.
Tv 100
Tv100
Henüzz daha yayınlara başlamadan adından söz ettiren TV100, önümüzdeki günlerde yayınlara başlayacak. Yeni televizyon kanalının kısa sürede çok ses getirmesinin nedeni ise kadrosuna kattığı isimler oldu. TV100'de seyirci karşısına çıkacak isimler şimdiden sosyal medyada gündem oldu. Kanalda programlarıyla ekrana gelecek olan isimler arasında;  Okan Bayülgen, Murat Güloğlu, Cengiz Semercioğlu, Seren Serengil, Metehan Demir, Emre Buga gibi tanınmış televizyoncular bulunuyor. Yapılan açıklamaya göre Murat Güloğlu sabah haberlerini sunarken, gazeteci Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil gündüz kuşağında yayınlanacak olam bir magazin programıyla ekranlara gelecek. Okan Bayülgen ise haftada birkaç kez farklı programlarla ekranlara dönecek. Ayrıca Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil de hafta sonları magazin programıyla yayıncılığa adım atacak.


İŞTE TV100 FREKANS BİLGİLERİ


"Türkiye'nin %100 bağımsız haber kanalı" sloganıyla iddialı bir şekilde yola çıkan Tv100'ün ne zaman yayınlara başlayacağı henüz netleşmese de bu ay içerisinde seyirciyle buluşması bekleniyor. Bu arada ünlü şarkıcı Bedük'ün "Oynayalım" şarkısı yeniden düzenlenerek Tv100'ün tanıtımında kullanıldı. Şu anda test yayını süren yeni televizyon kanalının tanıtımları dönmeye başladı. Tanıtımlarda kanalda seyirciyle buluşacak olan isimler yer aldı. Tv100'ün frekans bilgileri ise belli oldu. Buna göre Tv100 Turksat frekansı şöyle:
Frekans: 12729
SR: 30000
Polarisazyon: V/Dikey
Kapsama: Batı
Bu arada Tv100 D-Smart, Digiturk ve Kablo TV gibi platformlarda da yayın yapacağı öğrenildi. Tv100 canlı yayını aynı zamanda  www.tv100.com ve Youtube 'da izlenebilecek.

TV100 CANLI YAYIN
Tv100 canlı yayınlarını Turksat, D-Smart ve Digiturk dışında da izlemek mümkün. TV kanalının yayınları kesintisiz olarak Youtube'da ve Tv100 web sitesinde devam ediyor. Tv100 canlı yayınını yukardaki videodan izleyebilirsiniz.

PEKİ TV100 KİMİN?  İŞTE TV100'ÜN SAHİBİ
Necat gülseven
Tv 100
Resmi kayıtlarda Tv100'ün sahibi olarak 3N Medya Grup görünmekte. Bu şirket ise Ebru Yaşar'ın eşi Necat Gülseven'e ait. Yani Tv100'ün sahibi Necat Gülseven'dir. Diyarbakırlı olan Gülseven, bakliyat işiyle uğraştığı biliniyor. Şarkıcı eşi Ebru Yaşar'a aldığı pahalı hediyelerle gündeme gelen Necat Gülseven,  şu aralar medya patronu olma çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda Show Radyo'yu satın alan iş insanı son olarak da Balıkesir'in yerel TV kanalı Tv100'ü satın alarak ulusal bir haber kanalı haline getirdi. İddialı kanalın kadrosu ve yönetimi şimdiden öne çıkıyor. Öte yandan Necat Gülseven'in satın aldığı Show Radyo'da yayın yapan Okan Bayülgen'in TV100'e transfer olması şimdilik kanaldan daha çok ses getirdi. Ayrıca Tv100'ün yönetiminde yer alan isimler daha önce Ahaber,  TGRT Haber, Show TV ve Yeni Birlik gazetisi gibi kuruluşlarda görev aldılar.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0