Nöbet dizisi neden final yapıyor? Kurtlar Vadisi yeniden mi geliyor?

Büyük umutlarla başlayan Nöbet dizisi finalyapıyor. Peki Necati Şaşmaz'ın yapımcılığını gerçekleştirdiği dizi neden 8. bölümüyle ekrana veda ediyor. işte merak edilen detaylar.
Dikkat çeken senaryosu ve nefes kesen sahneleri ile öne çıkan dizinin bitmesindeki en büyük neden reytinglerdeki başarısızlık oluyor.  Nöbet dizisi Kardeş Çocukları, Savaşçı ve Elimi Bırakma gibi yapımlara yenik düştü. Bu pazar 8. bölümü ile son kez ekranlara gelecek olan Nöbet'in kısa sürede bitmesinde etkili olan bir başka neden ise Necati Şaşmaz'ın dizide rol almaması. Hal böyle olunca izleyiciler diziye beklenen ilgiyi gösteremedi. Bu arada edindiğimiz bilgilere göre Necati Şaşmaz, önümüzdeki aylarda Kurtlar Vadisi ve bir filmle tekrar izleyici karşısına çıkacak.
Kurtlar vadisi
Nöbet
Birkaç yıl önce sona eren Kurtlar Vadisi Pusu'dan sonra pek çok kişi Necati şaşmaz'dan yeni dizi bekledi. Bu arada şunu da belirtmekte yarar var: Necati Şaşmaz dizinin kadrosunda yer almayacak. Şaşmaz, sahibi olduğu Pana Film aracılığıyla Nöbet dizisinin yapımcılığını gerçekleştirecek. "Gece vakti bu dağlarda ya kurt gezer ya jandarma" sloganıyla yola çıkan dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Erkut oturuyor. Aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken dizinin yayınlanan fragmanları beğeni toplamayı başardı.  Öte yandan Nöbet dizisinin oyuncu kadrosunda Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar'ın yanı sıra Deniz Bolışık ve Kürşat Alnıaçık gibi çok sayıda isim bulunuyor. Nöbet'in rakipleri arasında: Kardeş Çocukları, Elimi Bırakma ve Savaşçı gibi yapımlar bulunuyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0