Aleyna Tilki yine rekor kırdı! İşte Aleyna Tilki'nin Nasılsın Aşkta şarkısının detayları

Aleyna Tilki'nin Cornetto reklam videosu kısa sürede rekor kırdı. Öte yandan Aleyna Tilki'nin Nasılsın Aşkta şarkısı Tilki için bir ilki de barındırıyor. İşte yeni Cornetto reklam müziğinin merak edilen detayları... 
Cornetto
Aleyna Tilki
Seslendirdiği şarkılarla gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu aralar yer aldığı reklamlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz haftalarda bir jean reklamında rol alan Tilki, şimdide dondurma reklamı ile yoğun ilgi görüyor. Aleyna Tilki Cornetto için seslendirdiği Nasılsın Aşkta isimli şarkıyla 3 günde bir rekora imza attı.

Dünyaca ünlü dondurma markası Cornetto, pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de her yaz bir şarıkıcıyla anlaşıp özel bir şarkı yayınlıyor. Genel itibariyle "aşk" temalı şarkılar ürettirennfirma, klipleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Geçtiğimiz sene Murat Boz ile çalışan Cornetto, bir önceki yıl Kenan Doğulu ve Güliz Ayla ile anlaşmıştı. Dondurma markası 2019 için ise genç şarkıcı Aleyna Tilki'lye el sıkıştı. "Nasılsın Aşkta" ismiyle çıkan yeni Cornetto şarkısı 3 günde yaklaşık 4 milyona yakın görüntüleme aldı. Böylece Türkiye'de bir reklam 3 günde 4 milyon gibi ciddi bir izlemeye ulaşarak rekor kırdı.

Bu arada Aleyna Tilki, kendi çapında bir ilke imza atarak Nasılsın Aşkta şarkısını kendisi besteledi. Başarılı şarkıcı ilk bestesi için heyecanlı olduğunu sosyal medyada bir video ile dile getirdi. Hareketli ritmi ve sözleriyle öne çıkan şarkı Ozan Çolakoğlu'nun düzenlemesiyle tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı. Netd Müzik YouTube kanalında yayınlanan Aleyna Tilki'nin Nasılsın Aşkta şarkısı dinleyicinin beğenisini toplamayı başardı. Yine şarkının klibi de oldukça dikkat çekici.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0