İşte En Güzel ve Anlamlı Kadir Gecesi. Mesajları! Whatsapp İçin Kısa Kadir Gecesi Mesajları

İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının son 3 gecesinde olduğu inanılan ve Ramazanın 27. gününde kutlanan Kadir Gecesi için pek çok kişi anlamlı mesajlar arıyor. Biz de bu haberde anlamlı Kadir Gecesi mesajlarını bir araya getirdik. İşte Whatsapp için kısa Kadir Gecesi mesajları...
Kadir gecesi mesajları
Kadir Gecesi
İçerisinde bulunduğumuz ay Müslümanlar ve İslam alemi için son derece önemli. Ramazan boyunca pek çok Müslüman oruçlar tutup, ibadetler gerçekleştiriyor. Ve bu ayın sonlarına doğru ise Kadir Gecesi ile bayram için hazırlıklar yapılmakta. Ramazan'ın son 3 gününde olduğu inanılan ve pek çok İslam ülkesinde ayın 27. gününde kutlanan Kadir Gecesi geldi çattı. Bu kapsamda ise pek çok kişi kısa Kadir Gecesi mesajlarını aramaya başladı. Biz de klasik hale gelen Kadir Gecesi mesajları yerine en yeni, anlamlı ve güzel Kadir Gecesimesajlarını bir araya getirdik.

WHATSAPP İÇİN KISA VE ANLAMLI KADİR GECESİ MESAJLARI


# Bu gece nur ile aydınlanırken Allah'tan hepimizin kalbimizin aydınlanmasını diliyorum.

# "Kim Kadir gecesini, faziletine inanarak ve alacağı sevabı Allah'tan bekleyerek ibadet ve taatla geçirirse geçmiş günahları bağışlanır." (Buhârî, Kadir, 1) Kadir geceniz mübarek olsun

# Ey Allah'ım!  Önce bizi bereketli Ramazan'a sonra da hayırlara vesile kıldığın Kadir Gecesi'ne kavuşturduğun için şükürler olsun. Kadir Gece'niz mübarek olsun.

# Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Kadir geceniz mübarek olsun.

# Mübarek Kadir Gecesi'nin sizlere ve ailenize hayır ve huzur getirmesini dilerim.

# Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Kadir geceniz mübarek olsun

# Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bu mübarek gecede ettiğiniz tüm dualar kabul olsun. Kadir Gece'niz mübarek olsun.

# Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Kadir geceniz mübarek olsun.

# Allah'ın rahmeti,  bereketi üzerinize olsun. Mübarek Kadir Gece'niz kutlu olsun. Hayırlı Ramazanlar.

# Dualı bir hayat yaşamak, taşımak, başkalarının duasını almak ve duaları kabul edilen kullardan olmak ümidiyle… Hayırlı Kandiller.

# Meleklerin nur saçtığı bu mübarek gecede tüm ibadet ve dualarınızın yüce Allah tarafından kabul olmasını dilerim. Kadir Gecesi'nin size ve tüm ailenize hayır getirmesini  temenli ederim.

# Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kadir Geceniz mübarek olsun.. 

# "Kim ki bir günah işlerse hemen ardından bir iyilik yapsın." diyen Hz. Muhammed'in sözüyle Kadir Gece'nizi kutluyorum.
Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kadir Gece'niz Mübarek Olsun.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0