Halka dizisi için ciddi iddia! Halka final yapıp BluTv'ye geçebilir

Kısa sürede büyük beğeni toplayan Halka dizisinin final yapacağı iddiası herkesi şaşırttı. Ancak henüz konuyla alakalı resmi bir bilgi olmasa da dizi için ciddi söylentiler ortalıkta dolaşıyor. İşte detaylar.
Hande erçel
Halka 
Halka dizisi Ocak 2019'da TRT'de seyirciyle buluşmaya başladı. Polisiye türündeki dizi senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranda adından söz ettirmeyi başardı. Diziler için sezon sonunun yaklaştığı şu günlerde herkes Halka'nın sezon finali yapacağını beklerken ortaya atılan iddia adeta şok etkisi yarattı. Kısa sürede iyi bir seyirci kitlesi edinen Halka'nın 19. Bölümüyle sona ereceği dile getirilmeye başlandı. Nisanda ortaya çıkan haberlere göre TRT ile yapımcı firma olan Es Film arasında çıkan anlaşmazlık nedeniyle Halka dizisinin seyirciye veda etmesi yönünde karar alındı.


Hatta dizinin yoluna internet ortamında devam edeceği dedikoduları da güçlü bir şekilde ifade edildi. Öyle ki Halka'nın BluTv ve Netflix gibi güçlü platformlarda yer alacağı bile konuşuldu. Öte yandan Halka'nın 18. Bölüm fragmanı ise geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yayınlanan son bölümlerde final sinyalleri de göze çarpmıyor. Bu arada dizinin sevilen oyuncuları geçtiğimiz hafta İnstagram'da yaptıkları canlı yayında "sezon finali yapılacak. Dizi tamamen bitmiyor."  şeklinde açıklama yaptılar. Bu da seyircinin kafasını biraz daha karıştırdı. Gözler şimdi kanalda ve yapımcı firmada. Bakalım Halka final mi yapacak yoksa TRT'de kaldığı yerden ikinci sezon devam mı edecek? 




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0