Bizim Hikaye neden bitti? İşte Bizim Hikaye'nin 70. bölüm detayları!

Fox'un sevilen dizisi Bizim Hikaye 70. Bölümüyle final yapıyor. Yayınlandığı gün beğeni toplayan dizinin bitecek olması diziseverlerde hayal kırıklığı yarattı. Peki Bizim Hikaye neden final yapıyor?  Yanıt haberin devamında.
Hazal kaya
Bizim Hikaye
Bazen güldürüp bazen de hüzünlendiren Fox'un sevilen dizisi Bizim Hikaye'de Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan gibi isimler rol alıyordu. İki sezondur ekranlara gelen dizinin önemli rakipleri olmasına rağmen reytinglerde her hafta iyi bir sonuç almayı başarıyordu. Komik sahneleri ve müzikleriyle beğeni toplayan Bizim Hikaye dizisinde son aylarda beklenmedik gelişmeler yaşanıyordu. Bu da final bölümünün gelmesini hızlandırdı. 
Dizinin takipçilerinin beklemediği bir anda Bizim Hikaye'nin final yapacağı duyuruldu. Peki her perşembe günü Fox ekranlarına gelen Bizim Hikaye neden bitti?  Dizinin final nedenleri oldukça dikkat çekici... 

Gelen haberler Bizim Hikaye'nin final bölümü mayıs ayı sonu gibi yayınlanacağı yönündeydi. Ancak yapımcı firma olan Med Yapım, dizinin bu hafta bitmesine karar verdi. Ve buna göre Bizim Hikaye 70. Bölümüyle bu hafta son kez izleyicisinin karşısına çıkacak. Kanal yönetimi ve yapımcı final sebebini açıklamasa da dizinin bitmesinde 3 nedenin etkili olduğu konuşuluyor. Son zamanlarda Bizim Hikaye'nin reytinglerde düşüşe geçmesi en büyük etken. Yanı sıra dizi setinde Burak Deniz ve Hazal Kaya'nın yaşadığı gerginlik de final bölümünün öne çekilmesine sebep oldu. Bu arada rol gereği dizide hamile olan Hazal Kaya, aynı zamanda gerçekte de hamile. İşte bu yüzden de Bizim Hikaye son bölümünü yayınlamak zorunda kaldığı belirtiliyor. Dizinin 70. Bölüm fragmanı ise yayınlandı. Fragmanda bazı sahneler oldukça dikkat çekiyor. Son bölümde izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0