Feride Hilal Akın Yok Yok şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Şarkıcı Feride Hilal Akın, Yok Yok adını verdiği yeni single çalışmasıyla müzikseverlerle buluşuyor. Öte yandan Feride Hilal Akın'ın 2019'da yayınladığı ilk şarkı olan Yok Yok sözleriyle de dikkat çekici. Ayrıca şarkının klibi de bu gün yayınlandı.
Feride hilal
Feride Hilal
Son olarak başarılı şarkıcı İlyas Yalçıntaş ile "Şehrin Yolu" adlı şarkıya düet yapan Feride Hilal Akın, yeni single çalışmasıyla kısa süre içerisinde yeniden sevenlerinin karşısına çıktı. Pek çok sanatçının şarkı çıkarttığı şu dönemde güzel şarkıcı da "Yok Yok" ismini verdiği çalışmasıyla dikkat çekiyor. Feride Hilal Akın'ın yeni şarkısının klibi de bugün görücüye çıktı. Klip, şarkının ritmi ve sözleri kadar dikkat çekici.

Öte yandan Feride Hilal Akın Yok Yok şarkısı için pek çok ünlü isimle çalıştı. Wovie ve DMC Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yerini alan şarkının düzenlemesini Batuhan Fırat gerçekleştirdi. Bu arada şarkının sözleri ise Kubilay Karça ve Feride Hilal Akın'ın imzasını taşıyor. Hakan Tunçbilek'in müziğini yaptığı Yok Yok'un klibi bugün itibariyle Netd Müzik YouTube kanalında ve TV'lerde dönmeye başladı. Klibe ait ilk görüntüler ise geçtiğimiz gün sosyal medyada paylaşılmıştı.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0