Tablet Reis büyüdü! Yeni videolar ve 1 şarkı yolda

Tablet Reis, büyüyüp kocaman adam oldu. Hatta yeni videolarla tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dün çektiği bir video ile herşeyi anlattı. Peki Tablet Reis kimdir, gerçek adı nedir ve nereli?
Onurcan güzel
Tablet Reis
Bizler onu ilk olarak 2013 yılında çektiği komik ve bir o kadar ilginç video ile tanıdık. İnternetten ucuza sipariş ettiği tablet yerine "salatalık" çıkınca verdiği tepki milyonlarca kişiyi güldürdü. Hızla yayılan hatta neredeyse Türkiye gündemine yerleşen o fenomen çocuğun kim olduğu, adının ne olduğu bilinmediği için herkes ona ",Tablet Reis" lakabını taktı.
Tablet Reis, adeta bir teknoloji editörü gibi internetten aldığı tabletin kutusunu açıp incelemeye çalışıyordu. Ancak güvenmeyerek de olsa ucuz olduğu için aldığı ürünün yerine kutudan salatalık çıkması üzerine verdiği tepki hala hafızalarda yerini koruyor. Tabi Tablet Reis'in ettiği komik küfürler de unutulmuş değil... Ve 6 yıl aradan sonra Tablet Reis tekrar ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün merak edilen soruları yanıtlayan sosyal medya fenomeni, merak edilen pek çok şeyk açıkladı.

O video, kurguydu, yeni videolar ve 1 şarkı yolda...


Her şeyden öncTeablet Reis'in isminin Onurcan Güzel olduğunu öğrenmiş olduk. Onurcan, 2013'te o videoyu yüklerken 13 yaşında olduğunu da açıkladı. Bu arada Tablet Reis, o videoda çok küfür ettiği için pişman olduğunu dile getirmeyi de ihmal etmedi. Peki Tablet Reis yani Onurcan Güzel kaç yaşında? Soru cevap videosunda pek çok konuya açıklık getiren "Tablet Reis" lakaplı fenomen, 19 yaşında olduğunu ifade etti. Bu arada Onurcan Güzel, 6 yıl önce çektiği o videonun tamamen kurgu olduğunu, amacının sadece dolandırıcılığa dikkat çekmeye çalışmak olduğunu açıkladı. Malatyalı olduğu bilinen genç fenomen yakında yepyeni videolarını YouTube'a yükleyeceğini  söyledi. Öte taraftan Tablet Reis yakında bir şarkıyla da sevenlerinin karşısına çıkacağanı ifade etti.

Yeni gelişmeleri Webmgon'dan takip etmeye devam edebilirsiniz.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0