Kapan filmi oyuncu kadrosu, konusu ve fragmanı ile öne çıkıyor

Dram türündeki Kapan filmi bu hafta vizyonda. Çarpıcı konusuyla dikkatleri üstüne çeken Kapan filminin oyuncu kadrosu oldukça zengin. İşte Kapan'ın fragmanı ve diğer detayları...
Kapan
Kapan
Şu aralar Fox'ta yayınlanan Vurgun dizisiyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, yer aldığı Kapan filmiyle bir kez daha dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Filmde Antalyalı zengin bir iş insanını canlandıran Petekkaya, rolüyle beğeni topladı. Öte yandan gerilimin, aksiyonun ve heyecanın eksik olmadığı Kapan filmi, bu hafta beyazperdede seyirciyle buluşan en iddialı yapım olarak öne çıkıyor. Bu arada yayınlanan 3 adet Kapan fragmanı toplam 1 milyonu geçen bir izlemeye ulaştı. Tanıtımlarda yer alan bazı sahneler ise şimdiden konuşulmaya başlandı bile... Zengin bir adamın ve ailesinin yaşadıklarını konu alan filmde çok sayıda ünlü isim bulunuyor. Kapan filminin merak edilen detayları haberin devamında.

İŞTE KAPAN'IN OYUNCULARI VE KONUSU!


Vizyon tarihi 8 Mart olarak belirlenen ve bu cuma gösterime girecek olan Kapan'ın yapımcılığını Nehir Yapım üstleniyor. Ayrıca Kapan filminin oyuncu kadrosunda ise Erkan Petekkaya, Kemal Uçar, Öykü Çelik, Ali Gürer ve Başak Akbay'ın yanı sıra Ruhi Sarı, Gizem Denizci, Zeynep Elçin, İrfan Aslanhan, Hazal Eylül Çelik, Fatih Doğan, Poyraz Eser, Recep Güneysu, Duygu Karaca, Cemal Gönen, Maria Sahakyan, Tuğçe Demir, Kadir Okur ve Neslihan Acar bulunuyor. Deneyimli yönetmen Kudret Sabancı'nın yönettiği Kapan filminin etkileyici senaryosunu  Muharrem Gürer ve Mehtap Şahin Altıntaş ikilisi beraber kaleme alıyor. Sonunda ya kaybetmek ya da kazanmak olan tehlikeli bir oyunla kızına gerçekleri göstermeye çalışan bir adamın hikayesini anlatacak olan film, aksiyon ve dram türünde sinemaseverlerle buluşacak.

Ayrıca Kapan filminin konusu ise kısaca şöyle: Antalya’nın sayılı zenginlerinden olan Süleyman, çocuklarına oldukça düşkün bir adamdır. Oğlu Tarık’ın kız arkadaşının trajik ölümünün ardından yaşadığı psikolojik travmayla hayatları alt üst olur. Tarık'ın çok zengin bir işadamı olan babası Süleyman, ailesinden habersiz düzenlediği, içinde kızının aşık olduğu adamın da yer aldığı, "Doğruluk mu cesaret mi?" temalı, 100 milyon dolar ödüllü, ucunda ölümün olduğu bir yarışma düzenler. Bu yarışmada dürüst olmaktan başka çıkış yolu yoktur. Babasının düzenlediği yarışmayı öğrenen Aslı, gerçekleri ortaya çıkaracak ve babasıyla yüzleşecektir.

KAPAN FRAGMAN


Bu Cuma gösterime girecek Kapan filminin galası geçtiğimiz gün düzenlendi. Çok sayıda ismin katıldığı özel gösterimde filmde rol alan oyuncular da yerini aldı. Öte yandan Kapan filminin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, çekimlerin çok zorlu geçtiğini ifade ederken, oyuncu Kemal Uçar ise seyirciyi heyecan dolu bir film beklediğini söyledi. Yine filmin bir diğer oyuncusu olan Ruhi Sarı ise şunları söyledi: "Filmimiz türünün hem ilk hem de iyi bir örneği olacağını umuyoruz."



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0