HANGİ ÜNLÜ KİME OY VERECEK? İşte ünlülerin oy verdiği partiler!

Ünlü oyları
Ünlü oyları
Seçimde hangi ünlü kime oy verecek? Bu sorunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Biz de; HDP'li ünlüler  CHP'li ünlüler MHP'li ünlüler ve Ak Partili ünlüler ile İyi Partili ünlüleri bie araya getirdik
Seçimlere sayılı günler kala hem siyasetçilerde hem de vatandaşta heyecan dorukta. Pek çok kişi seçim sonuçlarını merak ederken bir kesim ise hangi ünlünün kime oy vereceğini merak etmekte. Kimi ünlüler seçimdeki tercihini belli etmezken kimi ünlüler ise oyunun rengini belli etmeye başladı.  31 Mart seçimlerinde hangi ünlünün hangi partiye ya da adaya oy vereceği sosyal medyada şimdiden gündemde.

Pek çok yurttaş "hangi ünlü kime oy verecek?" Ya da "ünlüler İstanbul'da ve Ankara'da hangi adaya oy verecek?" Şeklinde soruların yanıtnı aramakta. Biz de bu videoda seçimlerde hangi ünlünün hangi partiye oy vereceğini derledik. Acun Ilıcalı, Mert Fırat, Burçin Terzioğlu, Berna Laçin, Nihat Doğan, Mustafa Ceceli, Damla Bilic, Müjdat Gezen, Metin Akpınar, Fatih Portakal gibi  çok sayıda ismin seçim tercihini sizleri çok şaşırtacak.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0