Merak uyandıran Zalim İstanbul detaylarıyla göze çarpıyor!

Agah ve seher
Zalim İstanbul 
Kanal D'nin yeni dizisi Zalim İstanbul 1. Bölümü ile bugün başlıyor. Peki Zalim İstanbul'un oyuncuları kimlerden oluşuyor? Ve dizinin konusu nedir? İşte merak edilenler.

Antakya'dan İstanbul'a uzanan hikayesi ile dikkat çeken Zalim İstanbul dizisi Kanal D'de başlıyor. Zalim İstanbul dizisi Kanal D izleyicisinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Çekimleri Şubat itibariyle Hatay'da başlayan dizi, ilk bölümüyle 1 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'de ekrana geliyor. Avşar Film imzalı Zalim İstanbul dizisinin yönetmen koltuğunda bugüne dek pek çok başarılı projeye imza atan Cevdet Mercan oturuyor. Öte yandan dizinin dikkat çeken senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Şükrü Avşar'ın yapımcılığını üstlendiği Zalim İstanbul'un fragmanları beğeni toplamayı başardı.

Bu arada Zalim İstanbul'un oyuncu kadrosunda ise Fikret kuşkan, Deniz Uğur, Ozan Dolunay ve Mine Tugay'ın yanısıra Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin ve Sera Kutlubey gibi çok sayıda isim bulunuyor. Bir var olma mücadelesini konu alan dizinin ekrana geleceği gün önemli rakipleri bulunuyor. Bu rakiplerin  başında ise Çukur ve Söz dizisi geliyor. Kanal D'nin iddialı dizisinde Fikret kuşkan Ekrem, Deniz Uğur ise Seher karakterine hayat verecek. 



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0