Hayko Cepkin'in Kabul Olur klibi dikkat çekiyor!

Hayko Cepkin'in "Kabul Olur" şarkısı kliplendirildi. Geçtiğimiz ay çıkan single çalışmasında yer alan iki şarkıdan biri olan Kabul Olur'un klibi bugün dinleyiciyle buluşuyor.
Kabul olur
Hayko Cepkin
Yaptığı her çalışmayla ses getiren başarılı besteci ve şarkıcı Hayko Cepkin, uzun bir aradan sonra bu yılın başında iki şarkılık yep yeni bir single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu. Single'da Dans  Et ve Kabul Olur adında iki birbirinden farklı çalışma bulunuyor. Ve Kabul Olur / Dans Et isimli single çalışmasının ilk klibi bugün Hayko Cepkin sevenleriyle buluşuyor.

Söz ve müziği Hayko Cepkin'e ait olan Kabul Olur ney müzik aletinin kullanıldığı farklı ritme sahip bir şarkı olarak dikkatleri çekiyor. Geçtiğimiz günlerde kliplendirilen şarkının klip teaser'ı sosyal medyada ilgiyle karşılandı. Öte yandan Hayko Cepkin, yeni şarkılarla beraber konserlere de başlıyor. Nisan ayı itibariyle başlayacak konserler öncesi "Kabul Olur" klibi bugün TV kanallarında ve Netd Müzik YouTube kanalında görücüye çıkıyor. 

Son olarak "Beni Büyüten Şarkılar Vol 1" adındaki cover albümünü piyasaya süren Cepkin, bundan 3 yıl önce bir gazeteye verdiği röportajda "bundan böyle artık albüm yapmayacağım."   demişti. Klip çekilmeyen şarkıların istenilen ilgiyi göremediği için bu kararı alan Hayko Cepkin, o günden beri hiç albüm yayınlamadı. Sevilen sanatçı 2017 yılında "Beşiktaşım Geliyor" 2018'de "Nikah Masası" ve "Azad" adındaki teklileri yayınladı.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0