Kuzgun Reytinglerde Kötü Başladı! İşte Kuzgun dizisinin reyting sonuçları

Özü itibariyle Dila ve Kuzgun arasında yaşanacaklara  odaklanan Star Tv'nin Kuzgun dizisi reyting başarısıyla seyircisini şaşırttı. Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul gibi rakiplerle yarışan Kuzgun reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? İşte AB, ABC1 ve Total reyting verileri.
Barış arduç
Kuzgun
2019'un başında olduğumuz şu aylarda pek çok dizi final yaparken bir o kadarı da yeni başlıyor. Ekrana gelmiş ve gelecek 10 diziyi şimdiden biliyoruz. Kuzgun da bunlardan biri.... Star Tv'de başlayan dizi, hikayesiyle öne çıkıyor. Öte yandan Kuzgun'da kullanılan ve hiç Türkçe bilmeyen Kosovalı bir müzisyenin seslendirdiği şarkı da seyircinin ilgisini çekti. Başrolde Barış Arduç ile Burcu Biricik'in yer aldığı Kuzgun'un yönetmen koltuğunda   Bahadır İnce oturuyor. Ay Yapım'ın imzasını taşıyan aşk, intikam ve hesaplaşma temalarına odaklanan dizinin çekimleri ocak ayında başladı. Yayın tarihi 13 Şubat olarak açıklanan Kuzgun, dün ekranlara geldi. Dizi sosyal medyada pek çok kişi tarafından konuşuldu. Öte taraftan zorlu rakiplerle yarışan Kuzgun'un reyting performansı da merak edilmekte. Peki dünün kazananı kim oldu? Sen Anlat Karadeniz mi, Diriliş Ertuğrul mu yoksa Kuzgun mu reyting birincisi oldu? Ayrıntılar Webmgon'un bu haberinin devamında...  

KUZGUN REYTİNGLERDE DİKKATLERİ ÜSTÜNE ÇEKTİ!


Dünkü reyting yarışında zorlu bir mücadele sonucu kazananlar belli oldu. AB reyting verilerini incelediğimizde Diriliş Ertuğrul'un birinci, Fox Ana Haber'in ikinci, yine Diriliş Ertuğrul özeti üçüncü, Vurgun dizisi dördüncü ve Jet Sosyete'nin de beşinci olduğunu görüyoruz. Yeni başlayan Kuzgun, ancak 8. sırada kendine yer bulabildi. Total reyting verilerine göre Kuzgun 13. Sırada yer alarak şaşırtırken, ilk beş ise şu şekilde sıralandı: Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Fox Ana Haber, Diriliş Ertuğrul ôzet, Müge Anlı ile Tatlı Sert. Peki ABC1 reytinglerinde durum nedir? Yine TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul birinci, Fox Ana Haber ikinci, Diriliş Ertuğrul dizisinin özeti üçüncü, Atv ekranlarına gelen Sen Anlat Karadeniz dördüncü, Müge Anlı ile Tatlı Sert beşinci olurken, Kuzgun da 7. sırada yer almayı başardı. Böylece Kuzgun dizisi ilk haftasında reytinglerde kötü bir başlangıca imza attı. Bakalım Kuzgun dizisi reyting performansı önümüzdeki haftalarda nasıl olacak?





Yeni gelişmeleri WEBMGON'dan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0