Bir Aşk İki Hayat Oyuncuları ve Konusu! Bir Aşk İki Hayat Fragman İzle

Bir Aşk İki Hayat filmi bu hafta sinemaseverlerle buluşacak. Bergüzar Korel ile Engin Akyürek'in ilk kez bir araya geldiği Bir Aşk İki Hayat'ın fragmanı ve konusu oldukça dikkat çekiyor.  Ay Yapım ve Med Yapım imzalı film hakkında merak edilenler haberimizde...
Berguzar korel engin akyürek
Bir Aşk İki Hayat
15 Şubat haftası vizyona girecek filmler arasında; Alita: Aşk Meleği, Hep Yek 3,  Göç Mevsimi ve Bir Aşk İki Hayat yer alıyor. İzleyicinin dikkatini çeken ise tercihleri nedeniyle yaşamı farklı yönlere savrulan Umut'un hayatını beyazperdeye aktaran "Bir Aşk İki Hayat" oluyor. Ses getiren çok sayıda dizi ve filmi seyirciyle buluşturan Ay Yapım ve Med Yapım'ın imzasını taşıyan film, aynı zamanda Engin Akyürek ile Bergüzar Korel'i ilk kez bir araya getiriyor. Bu arada Bir Aşk İki Hayat'ın fragmanı geçen ay YouTube'da paylaşıldı. Bazı sahneleriyle beğeni toplayan fragman, yaklaşık 1.5 milyon izleme aldı.  Etkileyici kurgusuyla öne çıkan filmin senaryosu ise kalemi güçlü iki isim tarafından yazıldı. Geçen yıl final yapan ve Türkiye'nin ilk Emmy ödüllü dizisi olma özelliğine sahip Kara Sevda'yı yazan Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz, Bir Aşk İki Hayat'ın da hikayesini senaryolaştırdı. Peki filmin konusu nedir? İşte merak edilen diğer detaylar!

BİR AŞK İKİ HAYAT FİLMİNİN OYUNCULARI VE KONUSU DİKKAT ÇEKİYOR!


Vizyon tarihi 15 şubat olarak belirlenen ve bu cuma gösterime girecek olan Bir Aşk İki Hayat, dram türünde sinemaseverlerle buluşacak. Ayrıca son olarak Ufak Tefek Cinayetler'in yönetmen koltuğunda oturan Ali Bilgin filmi yönetti. Bu arada Bir Aşk İki Hayat filminin oyuncu kadrosunda Bergüzar Korel ve Engin Akyürek'e İpek Bilgin, Merve Dizdar, Osman Sonant, Serhat Parıl gibi usta ve genç oyuncular eşlik ediyor. Yapılan tercihlerin nasıl hayatımızı etkilediğini gözler önüne serecek olan filmde Engin Akyürek, başarılı bir yönetmeni oynarken, başarılı oyuncu Bergüzar Korel ise mimar Deniz karakterine hayat verecek. Umut’un bir akşam iki seçenek arasında kalması sonucu verdiği kararlardan biri karşısına Deniz’i ve aşkı çıkarırken, diğeri ise onu uçuruma doğru sürükleyecek.

Öte taraftan Bir Aşk İki Hayat'ın konusu ise kısaca şöyle; Umut, kendi filmlerini çekmeye çalışan, bağımsız bir yönetmendir. Moda'da köpeği ile birlikte yaşayan Umut'un hayatı, bir gece vereceği kararla bambaşka bir hal alır. Genç adam, hayatının değişeceğinden habersiz bir şekilde köpeği ile dışarı çıkmaya karar verdiğinde, hayatının aşkı ile tanışma fırsatı bulur. Aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasında neyin doğru olduğunu bilmeden ilerleyen Umut, başarılı bir mimar olan Deniz ile tanışır. Diğer seçeneğe karar verdiğinde ise uçurumun kenarına sürüklenmesine neden olacak olaylar silsilesi başlar. 



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0