İşte 2019'da Vizyona Girecek4 Yerli İddialı Film!

2019'da vizyona girecek olan yerli ve yabancı pek çok film seyirci tarafından merakla bekleniyor. Biz de Webmgon'un bu haberinde vizyona girecek 4 yerli filmi sizler için derledik. İşte ayrıntılar...
2019 filmleri
Yeni filmler
 Geçtiğimiz yıl 100'den fazla yerli ve yabancı yapım beyazperdede seyirci karşısına çıktı. Ancak bazıları seyircinin ilgisini çekemeyerek çok az kişi tarafından izlendi. Pek çok kişi tarafından uzun süredir merakla beklenen bazı filmler ise gişede umduğunu bularak iyi bir hasılat elde etti. Ve 2019'un başında olduğumuz şu günlerde sinemaseverlerin bu sene izlemek için sabırsızlandığı filmler içon geri sayım başladı. Peki 2019'da hangi iddialı  filmler bizi bekliyor? İşte 2019'da vizyona girecek 4 yerli film!

Organize İşler 2

Sazan sarmali
Sazan sarmı
Bu senenin beklenen en iddialı yerli filmlerinden biri olan Organize İşler 2, normalde Ocak ayın ilk haftası gösterime girecekti. Ancak Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın başını çektiği yapımcılar ile sinema salonu işletmecileri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle gösterim tarihi ertelendi. Yapımcılığını BKM'nin, senaristliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Ezgi Mola, Bensu Soral ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi çok sayıda ünlü isim bulunuyor. Bu arada Organize İşler 2'nin fragmanı da yayınlandı.

Recep İvedik 6

Recep ivedik 7
Recep ivedik 6
İlk kez 2009'da vizyona giren ve gişede büyük bir rekor kıran Recep İvedik, bu yıl altıncı filmiyle seyirci karşısına çıkacak. Şahan Gökbakar'ın başrolde bulunduğu Togan Gökbakar'ın ise yönettiği Recep İvedik 6, Şubat ayında vizyona girmesi bekleniyor. Tabi eğer ki sinema salonu işletmecileri ve yapımcılar anlaşırsa... Öte yandan Recep İvedik 6'nın konusu ve oyuncuları hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Yine Recep İvedik 6 fragmanı da henüz görücüye çıkmadı.


Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmleri

Cem yilmaz
Karakomik Filmler
Geçtiğimi sene Arif v 216'yı seyirciyle buluşturan Cem Yılmaz, bu yıl iki adet filmi gösterime sokacak. "Karakomik filmler" adı altında beyazperdeye girecek olan filmlerin ismi 2 Arada ve Kaçamak olarak belirlendi. Geçtiğimiz haftalarda Karakomik filmlere ait fragman paylaşıldı. Ancak Karakomik Filmler'in ne zaman vizyona gireceği fragmanda yer almadı. Biri komedi diğeri ise dram türündeki Cem Yılmaz'ın yeni filmleri bu sene en çok beklenen yapımların başında geliyor.

Mucize 2: Aşk

Mucize aşk
Mucize 2 
 Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönetmen koltuğunda oturup aynı zamanda baş rolünde karşımıza çıktığı Mucize filmi gösterime girdiği yıl büyük beğeni toplamıştı. Ve şimdi filmin devam halkası merakla bekleniyor. Geçtiğimiz sene çekimleri İzmir'de gerçekleşen Mucize 2 Aşk, bu sene gösterime girecek. Filmin mart ayı gibi gösterime girmesi planlanıyor. Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi Mucize 2'nin oyuncu kadrosunda; Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu, Mahsun Kırmızıgül, Melis Sezen, Levent Sülün, Deniz Oral gibi isimler bulunuyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0