Organize İşler 2 Sazan Sarmalı İnternete Düştü!

Organize İşler Sazan Sarmalı kısa sürede internete düştü. Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazıp yönettiği aynı zamanda başrolde karşımıza çıktığı Organize İşler 2, Netflix'te an itibariyle izlenebilecek. İşte detaylar...
Netflix
Organize İşler 2
Geçtiğimi hafta vizyona giren ve 2 milyondan fazla gişe yapan Organize İşler 2, büyük bir hasılat elde etti. Oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral ve Ersin Korkut gibi çok sayıda ismin bulunduğu film, konusuyla dikkat çekiyor. Öte yandan hala da sinemalarda olan Organize İşler Sazan Sarmalı, Netflix ile yapılan anlaşma sonucu platforma dahil edildi. Dün akşam Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre, Organize İşler'in devam halkası Sazan Sarmalı artık aboneler tarafından izlenebilecek.

Organize İşler 2'nin Netflix'e düşmesi bu sene vizyona girecek pek çok iddialı filmin de yolunu açtı.  Sosyal medyada yapılan yorumlara göre pek çok kişi sinemaya gitmek yerine evde filmi izlemenin daha iyi olduğunu ifade ediyor. Yılmaz Erdoğan'ın henüz daha yeni vizyona giren filmi Netflix'e sunması Türkiye'de bir ilk oldu. Böylece yakın zamanda vizyona girecek olan Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler'i, Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 6'sı ve  Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize 2'si de Netflix'te seyirciyle buluşabileceği şindiden söylenebilir.
En yeni sinema haberleri için Webmgon'u takip etmeye devam edin!



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0