Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi Filmi FOX'ta Yayınlanıyor!

Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi filmi bu akşam televizyonda yayınlanıyor. Ünlü YouTuber Enes Batur'un hayatını anlatan ve geçtiğimiz yılın başlarında gösterime giren film, bu akşam saat 20'de TV'de yayınlanacak. Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi filminin FOX'ta yayınlanacak olması Batur'un sevenlerini şaşırttı.
Hayal mi gerçek mi
Enes Batur
FOX, şu aralar geçtiğimiz sene gösterime giren ve gişede başarı elde eden filmleri bir bir ekrana taşıyor. Geçtiğimiz gün Bülent Emrah Parlak'ın başrolünü üstlendiği Eski Köye Yeni Adet filmini TV'de ilk kez yayınladı. FOX film kuşağı kapsamında bugün ise ünlü YouTube fenomeni Enes Batur'un filmini seyirciyle buluşturuyor. 19 yaşındaki YouTuber'ın dünden bugüne hayatını anlatan Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi filmi saat 20:00'de ekranlara gelecek. Öte yandan Türkiye'nin geçtiğimiz sene Oscar adayı olarak gösterilen Ayla filmi de yarın (Salı) saat 20'de FOX'ta olacak.


Kamil Çetin'in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen film, Enes Batur'un hayatından kesitler içermekte. Antalya'da çekilen Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi? filminin oyuncukadrosunda; Bekir Aksoy, Ceyda Düvenci ve Kerem Fırtına gibi ünlü  isimler yer alıyor. Filmde yer alan diğer oyuncular ise genel itibariyle Enes Baturun YouTuber arkadaşlarından oluşuyor. Enes Batur filminde yer alan YouTuber'lar arasında; çektiği pratik bilgi videolarıyla dikkat çeken Uras Benlioğlu, gizemli videolarıyla adından söz ettiren Ruhi Çenet ve Enes Batur'un eski kız arkadaşı Başak Kahraman gibi tanınan isimler kamera karşısına geçti. Öte yandan Burak King tarafından müzikleri yapılan Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi? için  "Yanıyoruz" adlı şarkı film müziği olarak kullanıldı. Çok sert eleştiriler de alan Enes Batur filminin konusu da yaşanmış olaylardan esinlenerek oluşturuldu.

Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi? Filminin Konusu



Biyografi ve komedi türündeki Enes Batur'un filmi,konusuyla da dikkat çekiyor. EnesBatur: Hayal Mi Gerçek Mi konusukısaca şöyle:
Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur'a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. Okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes Batur'un artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar. Enes Batur, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0