Dijital Esaret Filmi Konusuyla Dikkat Çekiyor! Dijital Esaret Oyuncuları

Birol Güven'in yapımcılığını üstlenip senaryosunu kaleme aldığı Dijital Esaret filminin çekimleri devam ediyor. Sanal ortamda işlenen suçları ve dijital dünyaya esir olmuş gençleri konu edinen Dijital Esaret'in oyuncu kadrosunda önemli isimler bulunuyor.
Esaret
Film
Birkaç aydır üzerinde çalışılan ve geçtiğimiz hafta çekimlerine başlanan Dijital Esaret filmi, ele aldığı konuyla dikkatleri üstüne çekiyor. Ünlü yapımcı ve senaryo yazarı Birol Güven'in hikayesini kaleme alıp yapımcılığını gerçekleştirdiği film, günümüzün en çok konuşulan konularından dijital dünyayı, o dünyanın esiri olmuş gençlerin işledikleri suçlar nedeniyle cezaevine atılmalarını ve orada yaşadıklarını konu alıyor.

Öte yandan Dijital Esaret'in oyuncuları arasında; usta oyuncu Rasim Öztekin ve genç oyuncu Baran Taylan Yolalan gibi isimler bulunuyor. Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencisi olan Yolalan, film hakkında şu açıklamayı yaptı: “Bu kadar güzel bir ekiple çağımızın en büyük hastalığını konu alan bir projede yer almak benim için büyük bir onur. Yapımcımız Birol Güven ve ustamız Rasim Öztekin başta olmak üzere, bizlere çok şey katan ekibimize bir teşekkürü borç bilirim.”

Sosyal medya fenomenleri, hackerlar,  internet bağımlıları ve sanal kumarbazların yolları,  internet üzerinden işledikleri suçlar nedeniyle kesişiyor ve hayatları altüst oluyor. Cezaevine atılan ve kurtulmak için son bir şansları olan dijital suçluları, burada büyük sürprizler bekliyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0