Bilyoner Winterfest pek çok müzisyenin katılımıyla gerçekleşecek!

Bilyoner Winterfest, bu sene bomba gibi geçecek. 30 Ocak'ta kapılarını açacak olan Winterfest'te pek çok sanatçı sahne alacak. Bilyoner Winterfest 2019'da; “THE AVENER”, Ezhel, Ozan Doğulu, Burak Yeter, Şehinşah ve Khonktar gibi çok sayıda isim katılımcılarla buluşacak.
 Winterfest
Winterfest
Müzikseverlerin merakla beklediği Bilyoner Winterfest başlıyor. Uludağ'da binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşecek olan festivalde bu sene farklı pek çok sürpriz bekleniyor. Yanı sıra Bilyoner Winterfest'te son zamanların en yetenekli müzisyenleri de katılımcılarla buluşacak. Winterfest'in kapıları yarın (30.01.2019) açılıyor. Etkinlikler yeni açılacak olan festival kulübü Vibe ile birlikte toplamda 6 ayrı alanda müzik severlerle buluşacak.

Peki Bilyoner Winterfest'te kimler sahne alacak?


Yarın Vibe'da ilk sahneyi ünlü Fransız prodüktör ve DJTHE AVENERin sahnesiyle etkinliklerin startı verilecek. Özel gösterilerin ve performansların art arda gerçekleşeceği Bilyoner Winterfest Vibe'da; Ezhel, Synapson, Ozan Doğulu, Abdullah İnal, Bhaskar, Burak Yeter, Deeperise, Arem Özgüç, Arman Aydın, DJ Artz&Bugy, Şehinşah, Sezer Uysal, Aytaç Kart, Khonktar, Levent Özbay, Boygar, Jabbar gibi ses getiren müzisyenlerin özel şovları katılımcıları bekliyor.

Bu arada festivalde Vibe'ın yanı sıra iki yeni sahne olan  “KUYTU” ile ‘Grand Yazıcı Mandıra Sahne’  canlı ve elektronik müzik severlerin buluşma noktası olacak. Öte yandan festival boyunca 17:00-20:00 saatleri arasında binlerce kişinin katıldığı Uludağ’ın en kalabalık after-ski partileri Beceren Cafe’de, BBQ Parti Grand Yazıcı Teras’ta, Bilyoner Winterfest klasiği haline gelen Red Bull Kayak Odası Partisi Dj Levent Özbay’ın canlı performansıyla Grand Yazıcı Kayak Odası’nda gerçekleşecek. Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği festival , 30 Ocak-3 Şubat/ 3-7 Şubat/ 10-14 Şubat tarihlerinde 3 farklı dönemde gerçekleşecek.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0