Cem Yılmaz'ın CMYLMZ Diamond Elite Platinium Plus Stand Up Gösterisi Ne Zaman?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi 2019'da başlıyor. Stand Up gösterilerine uzun bir süredir ara veren Cem Yılmaz, Mart ayında gösteriye başlamayı planlıyor. Ayrıca Yılmaz'ın üç filmden oluşan yeni film serisi de aynı döneme denk geliyor. 
Cem Yılmaz
Cem Yılmaz
Pek çok kişi Cem Yılmaz'ın neden uzun bir süredir stand up gösterisi yapmadığını merak ediyordu. Yılmaz ise geçtiğimiz yıl müjdeli haberi vermiş ve 2019'da stand-up gösterilerine tekrar başlayacağını açıklamıştı. Ve 2019'a çok az bir süre kala Cem Yılmaz'ın yeni gösteri tarihi de yaklaşıyor. Bu arada başarılı komedyenin stand-up gösterisini yönelik detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Peki Cem Yılmaz'ın 2019'da başlayacak olan gösterisinin ismi nedir? 

Yapılan açıklamaya göre 2019 Mart ayında başlayacak olan stand-up gösterisinin ismi ‘CMYLMZ Diamond Elite Platinium Plus’ olacak. Cem Yılmaz'ın yeni stand-up gösterisinin başlamasına birkaç ay kala sosyal medyada bazı dedikodular da dikkat çekiyor. En dikkat çeken dedikodu ise Cem Yılmaz'ın çektiği filmlerin maliyetlerini karşılamak için bu gösterilere başlayacağdır. 

Tabii bu arada Cem Yılmaz'ın stand-up gösterisinin hangi kanal tarafından yayınlanacağı da merak konusu. Tam da bu konu üzerine bugün bir yazı kaleme alan Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, okurlarıyla düşüncelerini paylaştı. Cem Yılmaz'ın ‘CMYLMZ Diamond Elite Platinium Plus" isimli gösterisinin yayın haklarını hangi kanal alırsa alsın tuzlu olur diyen Koloğlu, "mesela Gad Elmaleh gibi bir konuma neden gelmesin Cem kardeşimiz Netflix’te?" Sorusunu yönelterek Cem Yılmaz'ı Netflix te görmek istediğini ifade etti.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0