Atakan Özyurt Kimdir? Atakan Özyurt'un Sevgilisi Kim? İşte Kafalar Atakan'ın Biyografisi!

Atakan Özyurt, kısa süre içerisinde sosyal medyadaki paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmiş bir Fenomen. Pek çok sosyal medya kullanıcısı sempatikliğiyle beğeni toplayan Atakan Özyurt'un biyografisini merak etmekte. Peki Atakan Özyurt kimdir ve nereli? Atakan Özyurt kaç yaşında ve Atakan Özyurt'un sevgilisi var mı? İşte detaylar...
Kafalar Atakan
Atakan Özyurt
Daha birkaç yıl önce Türkiye'de ve dünyada Vine fırtınası esiyordu. Hatırlanacağı üzere Vine üzerinde 7 saniyelik videolar çekilip paylaşılıyordu. Ve bu kısa videolarda İnsanları güldürmek herkesin hemfikir olabileceği gibi gerçekten çok zordu. Ama bunu başaran kişiler vardı. Öyle ki Vine kapanıp gitti ama o insanlar hala bir şekilde göz önündeler. Bunu başaran insanlar arasında Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ikilisi de bulunuyor.  Onlar, göz önünde olan birçok absürt durumu mizahi bir dille o kısacık videolara aktarmayı başardılar. İki yakın arkadaş olan Fatih Yasin ile Atakan Özyurt aynı zamanda aynı üniversitenin öğrencisi idi. Pek çok kişi bilmese de bu okul arkadaşlığı onları yan yana getirdi. İlk önce Vine platformunda başlayan serüven daha sonra YouTube kanalına taşındı. Tabii yanlarına Bilal Hancı'yı da alarak... büyük kitlelere ulaşan Fatih Yasin ile Atakan Özyurt ikisini ayrı ayrı okurlarımıza aktarmaya çalışıyoruz. Ve bu yazımızda sizlere Atakan Özyurt'un biyografisini paylaşıyoruz. Peki Atakan Özyurt kimdir, Atakan Özyurt kaç yaşında ve nereli? İşte Atakan Özyurt biyografisi hakkında merak edilen detaylar.

İŞTE ATAKAN ÖZYURT HAKKINDA MERAK EDİLENLER! Atakan Özyurt Kimdir?


Atakan Özyurt, 31 Aralık 1993 yılında Karadeniz Bölgesi'nin Ordu ilinde dünyaya geldi. Pek çok kişinin merak ettiği soru olan Atakan Özyurt kaç yaşında? yanıtını vermemiz gerekirse:  içerisinde bulunduğumuz yıl itibariyle Atakan 26 yaşındadır. Öte yandan net bir bilgi olmasa da Atakan özyurt'un doğduğu Ordu ilinde lise öğrenimine kadar yaşadığı ifade ediliyor. Özyurt'un asıl tanınıp sevilmesi üniversite yıllarında gerçekleşmiştir. İstanbul Arel Üniversitesi Tıbbi Labaratuvar Bölümü'nde okurken aynı üniversitede öğrenci olan Fatih Yasin ile tanışan Atakan, beraber Vine videoları çekmiş ve bu videolar sayesinde büyük kitlelere ulaşmıştır. Tabii ikili daha sonra yanlarına Bilal Hancı'yı da alarak YouTube kanalları olan Kafalar'ı kurmuştur. 
Atakan Özyurt kimdir
Atakan
Bu arada hemen meraklısına söyleyelim: 74 kilo ve 1.81 boyunda olan Atakan Özyurt, Oğlak burcudur. Ve gelelim en önemli sorunun yanıtına! Atakan Özyurt'un sevgilisi kim? Ünlü sosyal medya fenomeni Özyurt, şu anda solist Deniz Toprak'ın kardeşi Nilay Toprak ile beraberdir.  Bu arada Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin ile birlikte Kafalar Karışık filminde de rol almıştır.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0