İnstagram Hikayelerini Gizli Görmenin 3 Yolu! İnstagram Story Gizlice Bakma

Pek çok sosyal medya kullanıcısı nasıl İnstagram hikayelerine gizli bakabileceğini merak etmekte. Bilindiği üzere İnstagram, story'lere kim baktığını kullanıcılara sunmakta. Peki gizlice İnstagram hikayeleri nasıl izlenir? İşte İnstagram Story'lere gizli bakmanın 3 yolu...
Stroy saver
İnstagram
Son birkaç yıldır popüleritesi her geçen gün artan, 2012 yılında Facebook şirketi tarafından satın alınan İnstagram'ın günlük aktif kullanıcı sayısı milyonları aşmış durumda. Hal böyle olunca da İnstagram her zaman kendini yenilemek ve yeni özelliklerle donatmak durumunda kalıyor. Hatırlanacağı üzere geçen yıl Instagram, Snapchat uygulamasında bulunan "Story" özelliğini tamamen kopyalayarak kendi platformuna taşımış ve kullanıcılarına sunmuştu. O günden bu yana bu özelliğe yeni eklemeler yapan video ve fotoğraf paylaşım platformu, son yayınladığı verilere göre kullanıcılar en çok Story kısmını kullanmakta. Instagram'ın bu özelliği kullanıcılar tarafından çok kullanılmasının yanı sıra bazı problem diye nitelendirebileceğimiz ufak şeyleri de beraberinde getiriyor. Bunların başında "İnstagram hikayelerine gizlice bakma" geliyor. Peki insanlar neden İnstagram story'lerine gizli bakma ihtiyacı duyuyor?
Bunun pek çok sebebi var Ancak birkaçını sıralamak gerekirse: Bazı kullanıcılar İnstagram'da anonim kalmayı isteyebiliyor. Ya da çok samimi olmadığı birinin hikayelerine gizli bakmak isteyebilir.  Tabi uzaktan sevdiği birinin Instagram hikayelerini gizli görüntülemek de iyi bir fikir olabiliyor bazen... Peki Instagram hikayeleri nasıl anonim olarak görüntülenebilir? Webmgon.com'un bu haberinde üç yöntemden söz edeceğiz. İnstagram story'lerini gizli görme yöntemlerinin ikisi uygulama ile diğeri ise bir web sitesi ile mümkün. İşte story'lere gizli bakma yolları!

İNSTAGRAM HİKAYELERİNE GİZLİCE BAKIN! (GİZLİ İNSTAGRAM STORY İZLEME)


Bu üç yöntemden biri olan Story Saver, biraz popüler olan bir yöntem. Story Saver aslında İnstagram hikayelerini kaydeden bir uygulama olarak geliştirilmiş. Fakat pek çok İnstagram kullanıcısı bu programı İnstagram hikayelerini gizli görüntülemek için kullanıyor. Peki nasıl oluyor? Gizli görüntülemek istenen profili Story Saver üzerinden buluyoruz  ve öylece story'ler açılıyor. Bu sayede karşıdaki kişi hikayelerini gördüğünüzü anlamaz. Tabi Story Saver'ı kullanmak için İnstagram ile giriş yapmak lazım.

En iyi ve en etkili yönteme geldik. Zerostagram ile tüm açık olan profiillerdeki İnstagram hikayelerini gizlice bakabilirsiniz. Üstelik Zerostagram'da İnstagram ile giriş yapmaya gerek yok. Yapmanız gereken tek şey; Zerostagram.com adresine girip, karşınıza çıkan iki seçenekten biri ile istediğiniz profile erişmek. Sitede arama çubuğu ya da direkt profil linki ile hesaba erişebiliyoruz. Daha sonra zaten İnstagram hikayelerini gizli görme olayı çok kolay bir biçimde gerçekleşiyor. Bu arada Zerostagram.com'un mobil uygulaması da bulunuyor .

Ve son yöntem de yine bir uygulama ile gerçekleşmekte. Aşağıdaki videoyu izleyerek yöntemi kolay bir biçimde uygulayabilirsiniz. Ayrıca Story Saver ile aynı mantıkla çalışan bu uygulama İnstagram story'lerini gizlice bakma işlemini en iyi yapan programların başında geliyor.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0