Tek Uygulama ile Instagram'da Gizlice Hikayelere Bakmak, Video - Fotoğraf İndirmek ve Repost Yapmak Mümkün!

Pek çok İnstagram kullanıcısı İnstagram'da video-fotoğraf indirme, repost yapma gibi işlemler için birden fazla uygulama indiriyor. Yanı sıra anonim kalmak isteyen kullanıcılar ise İnstagram'da story'lere (hikayelere) gizlice bakmak için bir arayış içerisinde. Tüm bunları tek uygulama ile çözmek artık mümkün.
 Instagram Story gizlice görme
Surf+
Instagram Story gizlice görme 
İnstagram'ın popüleritesi gün geçtikçe artmaya devam ediyor.  Öte yandan yapılan araştırmalar da İnstagram kullanımının daha da artacağını gösteriyor. İnstagram da bu kapsamda kendini güncellemeye devam ederken pek çok yeniliği kullanıma sunuyor. Ancak hala da platformun ciddi eksikleri söz konusu. İlgi çeken bir fotoğraf veya videoyu indirememe, sevilen bir paylaşımı repost ederek takipçilerle paylaşamama gibi çeşitli eksikler saymak mümkün. Hal böyle olunca da kullanıcılar üçüncü parti uygulamalara yöneliyor. Fakat bazı uygulamalar kullanıcının güvenliğini ciddi anlamda tehdit ediyor. Zira İnstagram video- fotoğraf indirme, repost ve hikayelere gizli bakma gibi özellikler sunan uygulamalar kullanıcının şifresini istiyor. Bu sorunları yaşamak istemiyorsanız bu yazımızda paylaşacağımız uygulamayı çok seveceksiniz. Surf+ For İnstagram, çok işleve sahip pratik oluşuyla dikkat çeken bir uygulama. Üstelik hem Android hem de İOS telefon ve tabletlerde kullanılabiliyor. Gelin gizli olarak story'lere bakmayı sağlayan, video ve fotoğraf indirme işlemi yapan ve daha birçok güzel özelliğe sahip bu uygulamayı yakından inceleyelim...

İNSTAGRAM'DA HİKAYELERE (STORY) GİZLİCE BAKIN!

Surf+ instagram
Surf+
Pek çok kişi eski sevgilisi başta olmak üzere bazı insanları uzaktan takip etmeyi seviyor. Ancak bunu yaparken de kendini belli etmeyi hiç istemez. İşte tam bu noktada Surf+ uygulaması devreye giriyor. Surf+ For İnstagram'ın öne çıkan özelliklerinden biri; İnstagram'da herhangi birinin hikayelerine gizli olarak bakmayı sağlaması. Uygulamayı açıp arama çubuğına hikayesini gizli görmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazıp aradığınızda kişinin son 24 saatte paylaştığı story'ler karşınıza çıkıyor. Hikayelere baktığınızda ise karşı tarafın tabiri caiz ise ruhu bile duymuyor. Ayrıca İnstagram hikayelerine gizli bakmak dışında hikayeleri indirme ve repost gibi özellikler de yine uygulamada kullanıcılara sunuluyor. Gizliliğe önem verenler ve güvenlik konusunda hassas olan kullanıcılar Surf+ üzerinden şifre ve kullanıcı adlarını paylaşmadığından dolayı gönül rahatlığıyla İnstagram'da story'lere gizli bakmanın tadını çıkarabiliyor.
TEK TIKLA İNSTAGRAM'DA VİDEO VE FOTOĞRAFLARI İNDİRİN!

Pratik, kolay kullanımı ve basit arayüzü ile dikkat çeken Surf+ For İnstagram'da fotoğraf ve video indirmek ise oldukça kolay. Yine arama çubuğuna İnstagram video- fotoğraflarını indirmek istediğimiz kişinin kullanıcı adını yazıyoruz. Daha sonra karşımıza kullanıcının profili geldiğinde indirmek istediğimiz gönderilere dokunuyoruz. Çıkan sayfanın sağ altbköşesinde fotoğrafı ya da videoyu indir seçeneği karşımıza çıkıyor. Butona bir kez dokunduğumuzda ise dosyanın galeriye kayıt olduğunu görebiliyoruz. Bu arada Surf+ uygulamasından indirilen İnstagram gönderileri yüksek çözünürlükte.

İNSTAGRAM'DA REPOST YAPMANIN EN KOLAY YOLU!

Surf+
Surf
İnstagram kullanıcılarının en çok aradığı özelliklerin başında gelen repost etme, Surf+ ile birkaç saniye ile gerçekleştirmek mümkün. Yine bu işlem için İnstagram'a giriş bilgileri istenmiyor. Ayrıca İnstagram repost özelliği hem gönderiler hem de hikayeler için uygulama üzerinden sunulmakta. Yapılması gereken ise çok basit. Repost yapılacak paylaşımın olduğu İnstagram profiline eriştikten sonra gönderiyi açıp sol alt köşedeki "repost butonuna bir kez dokunmak yeterli. Daha sonra uygulama, repost işlemini story olarak mı yoksa post olarak mı paylaşmak istediğinizi soruyor. Sonrasında ise paylaşım hızlıca gerçekleşiyor. Bu arada Surf+ For İnstagram uygulamasının ana sayfasında yer alan popüler profillerin de paylaşımlarına erişmek ve repost etmek mümkün.

Uygulama marketlerinde gayet iyi bir puan alan Surf+ For İnstagram, yerli bir uygulama geliştirici tarafından geliştirildi. İngilizce dil desteği sayesinde uygulamanın globalde de kullanımının artması bekleniyor.

Android & İOS telefonlarınıza Surf+ indirmek için tıklayın

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0