45. Pantene Altın Kelebek İçin Oy Nasıl Kullanılır? 2018 Altın Kelebek Oy Kullan

45. Pantene Altın Kelebek için nasıl oy kullanılır? Oylaması geçtiğimiz günlerde başlayan 2018 Altın Kelebek'te oy kullanmak oldukça kolay. Bu arada oylama iki turda gerçekleşecek ve halkın kullandığı oy daha etkili olup jüri etkisi kısıtlandı. İşte 45. Pantene Altın Kelebek'te oy kullanma...
2018 altin kelebek
Altın kelebek
Kısa bir süre önce Demirören Medya Grubu'na satılan Hürriyet gazetesinin 45 yıldır aralıksız olarak düzenlediği Altın Kelebek Ödülleri, bu yıl pek çok farklılıkla Aralık ayında renkli bir tören ile sahiplerini bulacak. Bu kapsamda pek çok vatandaş "Pantene Altın Kelebek oylamasına nasıl katılır?" Ve 45. Altın Kelebek için oy nasıl kullanılır? Gibi soruları sıklıkla dile getirilmekte. Öte yandan 45. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde bu yıl çok sayıda yenilik ve farklılık da dikkat çekiyor. Yapılan açıklamaya göre 2018 Altın Kelebek Ödüllerinde jürinin etkisi yüzde 30'a düşülerek kısıtlandı. Ve böylece oylamada halkın etkisi artmış oldu. 38 kategoride  yüzlerce adayın yarışına ev sahipliği yapan 45. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinin oylamasına katılmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

2018 Altın Kelebek oylaması 45. Pantene Altın Kelebek Oy Kullan!


Pantene Altın Kelebek'te oy kullanmak için www.pantenealtinkelebekodulleri.com adresine girdikten sonra menüden "Oy Ver" seçeneğine tıklıyoruz. Daha sonra açılan sayfada daha önce üyeliğiniz var ise Giriş yapıyorsunuz. Eğer ki henüz siteye üye değilseniz kayıt ol seçeneğini kullanabilirsiniz. Üyelik işlemlerini Facebook ile de gerçekleştirmek mümkün. Peki Altın Kelebek Oylamasında oy kullanmak için neden üye olmak gerekiyor? Bu işlemlerin gerçekleştirilmesi, oylamanın daha güvenilir olması ve hile yoliyla birden fazla oy kullanımını önlemekte.  www.pantenealtinkelebekodulleri.com adresine girip giriş işlemleri yapıldıktan sonra oy kullanmak için ilgili sayfa açılıyor.   Burada yer alan 38 kategoride yer alan çok sayıdaki adaylardan size yakın olanlara oy verebilirsiniz. Her kategoride sadece bir aday tercih edilebiliyor. Bu arada ilk tur için oylama 5 Eylül ile Ekim ayının ilk haftasında gerçekleşecek. İlk turdan sonra her kategori için aday sayısı 10'a düşürülerek ikinci tur oylama başlayacak. İkinci tur oylamada sadece halkın adaylardan en iyileri seçeceği ifade ediliyor.





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0