8. Gıün Söz ve Çukur Kurbanı Oldu! İşte 8. Gün 6. Bölüm (FİNAL)

Atv'nin bir dizisi daha ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Henüz yeni başlamasına rağmen Atv, 8. Gün dizisinin final yapması için karar aldı. Buğra Gülsoy ve Burcu Biricik'in başrollerini paylaştığı 8. Gün'ün final bölümü önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Peki 8. Gün neden 6. bölümüyle veda ediyor?
Burcu biricik
8. Gün
Sezon sonunu göremeden apar topar ekrandan kaldırılan kısa ömürlü dizilere bir yenisi daha eklendi. Şu aralar sevilen birçok dizisine final yaptıran Atv, bu kez de daha yeni başlamış  olan 8. Gün dizisi için final kararı aldı. Birkaç haftadır sosyal medyada dile getirilen "8. Gün final yapıyor" iddiası doğrulandı. Atv tarafından alınan kararla birlikte 8. Gün son bölümünü önümüzdeki hafta yayınlayarak ekrana veda ediyor. Hatırlanacağı üzere Atv geçtiğimiz ay da çok sevilen ve 3 yıldır ekranlara gelen Kırgın Çiçekler dizisine final yaptırmıştı. Pazartesi günleri hiç bir yapımla reytinglerde ilk 5'e giremeyen Atv, uzun bir süredir iddialı bir yapımla adından söz ettirmeyi hedefliyor. Ancak kanal henüz bunu başarmış değil. Ay Yapım imzalı 8. Gün dizisine büyük bir umut bağlayan kanal yönetimi dizinin reytinglerde istenilen başarıyı verememesinden ötürü apar topar ekrandan diziyi kaldırıyor. Peki Burcu Biricik ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı 8. Gün kaçıncı bölümüyle final yapacak? İşte birçok usta oyuncunun da rol aldığı 8. Gün dizisinin final bölümü hakkındaki diğer detaylar.

8. GÜN'ÜN 6. FİNAL BÖLÜMÜ HAFTAYA YAYINLANIYOR!


Reyting kurbanı olmaktan kurtulamayan 8. Gün, Star Tv'de yayınlanan Söz ve birkaç ay önce Show TV'de başlayan Çukur dizisinin karşısında direnemedi. Dizi Total reyting verilerine göre bir türlü ilk 5'e yerleşemedi. Star Tv'nin Söz, Show Tv'nin Çukur dizilerinin yanı sıra kendisi gibi yeni başlayan Fox'un Yasak Elma yapımına yenik düşen 8. Gün 6. bölümünü önümüzdeki günlerde yayınlayarak bitiyor. Ayrıca Atv'nin bir başka dizisi daha pazartesi günü Çukur ve Söz karşısında daha fazla dayanamamıştı. 3 yıl üst üste izleyici tarafından beğeni toplayan Kırgın Çiçekler dizisi geçtiğimiz aylarda Söz ve Çukur dizilerine karşı reytinglerde başarısız olarak ekrana veda etmişti  
Dizi
8. Gün dizisi
Başrollerini Burcu Biricik ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı 8. Gün'ün oyuncu kadrosunda: Musa Uzunlar, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş gibi isimler yer alıyordu. Toprak Karaoğlu ile Volkan Sümbül’ün kaleme aldığı projenin yönetmen koltuğunda ise  Hilal Saral oturuyordu. Pek çok başarılı diziye imza atan Ay Yapım'ın yapımcılığını gerçekleştirdiği 8. Gün her pazartesi ekranlara gelerek, Ay Yapım'ın bir başka dizisi olan Çukur'a adeta rakip olmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Şu anda 5. bölümünü izleyiciyle buluşturan 8. Gün 6. Bölümünü (final) yayınlayacak olmasından dolayı izleyicilerin tepkisini üzerine çekti.

Gelişmeleri  FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0